FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Αντίπαλος ο καιρός στην αποκατάσταση των γηπέδων

Ημερομηνία: 16-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Σημαντικά προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία αυτό το χειμώνα στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης. Τα εννέα γήπεδα και τα δύο βοηθητικά, παρουσιάζουν προβλήματα που συνδυάζονται από την επιβάρυνση της χρήσης και από τις συνεχείς βροχές το τελευταίο δίμηνο. Χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τον δήμαρχο Ανδραβίδας – Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ και τον Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου, Γιώργο Τσουραπά, προκειμένου να συντονίσουν τις δράσεις τους και να συμβάλουν στην επίλυση των προβλημάτων.

Όπως εξήγησε ο κ. Μοράντ, «… μετά τις έντονες βροχοπτώσεις δημιουργήθηκε ένα μεγάλο πρόβλημα σε κάποια γήπεδα στο δήμο μας, όπως στη Βάρδα, στην Ανδραβίδα, στα Λεχαινά. Το νερό ήταν πάρα πολύ, η συντήρηση δεν μπορεί να γίνει τώρα με τις βροχές. Ο δήμος μας έχει έντεκα γήπεδα και ήδη έγινε η δημοπράτηση για τη συντήρησή τους με κονδύλι ύψους 120.000 ευρώ.

Ο Διευθυντής Τεχνικής Υπηρεσίας δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Τσουραπάς, επισήμανε πως ο αριθμός των γηπέδων στο δήμο είναι πολύ μεγάλος και ο δήμος έχει αναλάβει πέραν της συντήρησής των εννέα γηπέδων και των δύο βοηθητικών και την αγορά και συντήρηση του απαραίτητου εξοπλισμού. Παράλληλα επισήμανε πως έχουν γίνει στα γήπεδα εκείνες οι παρεμβάσεις που εξασφαλίζουν τους όρους λειτουργίας τους. «Χρόνια ασχολούμαι με τη Δάφνη Ανδραβίδας και έχω μια ευαισθησία σε ότι αφορά τα γήπεδα. Θεωρώ ότι για τον δήμο, προφανώς καλύτερη λύση θα ήταν να υπάρχουν τρία βοηθητικά γήπεδα σε κάθε πόλη για να μην αντιμετωπίζουμε προβλήματα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος