FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων: Αποκαταστάσεις και καθαρισμοί στην αγροτική οδοποιία

Ημερομηνία: 05-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1476″ img_size=”full”][vc_column_text]Λίγο πριν την έλευση του χειμώνα και στο δήμο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων τα συνεργεία εργάζονται ασταμάτητα προκειμένου να αποκαταστήσουν τη βατότητα στους αγροτικούς δρόμους, αλλά και να καθαρίσουν χειμάρρους που με τις πρώτες βροχές θα αντιμετωπίσουν προβλήματα. Τις μέρες που απομένουν μέχρι να αλλάξει ο καιρός και να περάσουμε στο «βαρύ» φθινόπωρο, θα γίνουν οι εργασίες που χρειάζονται ώστε να προετοιμαστεί ο δήμος για το χειμώνα.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ανδρίτσαινας- Κρεστένων Σάκης Μπαλιούκος «… τα συνεργεία του δήμου εδώ και καιρό έχουν αρχίσει την προετοιμασία, ενόψει και του επικείμενου φθινόπωρου. Ήδη προχωράμε σε καθαρισμούς τάφρων αλλά και ρεμάτων σε περιοχές που θεωρούμε ότι είναι πιο ευαίσθητες. Ξεκινήσαμε από την περιοχή του Κάτω Σαμικού, συνεχίζουμε προς το Καλλίκομο και ανεβαίνουμε στον παραποτάμιο κάνοντας εργασίες τις οποίες θεωρούμε απαραίτητες.

Παράλληλα σε πολλές περιοχές προχωράμε στην βελτίωση των αγροτικών μας δρόμων, καθώς η περίοδος που οι αγρότες μας θα μπουν στα χωράφια τους πλησιάζει και θα πρέπει να είμαστε καθ΄ όλα έτοιμοι και σε αυτό το κομμάτι. Σίγουρα  δεν έχουμε την δυνατότητα να παρέμβουμε άμεσα σε όλες τις περιοχές, ωστόσο πιστεύω ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα οι εργασίες θα ολοκληρωθούν, εάν ο καιρός μας το επιτρέψει» εξήγησε ο κ. Μπαλιούκος.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot