FOLLOW US: facebook twitter

Δήμαρχος Πύργου Γ. Λιατσής: «Θα τιμήσουμε τον Κ. Τζαβάρα για το έργο του Αγίου Νικολάου»

Ημερομηνία: 29-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

Την Κυριακή τα θυρανοίξια του Μητροπολιτικού Ναού στον Πύργο

Θυρανοίξια την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου και ο Δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής, αναφέρθηκε χθες στη μεγάλη αυτή ημέρα για τον ιστορικό ναό της πόλης. Όπως είπε, η πόλη είναι έτοιμη να εορτάσει τα θυρανοίξια του ιστορικού μας Ναού Αγίου Νικολάου, η αποκατάσταση και ανακαίνιση του οποίου, του προσέδωσε μεγαλύτερη λαμπρότητα.

«Αξίζουν τον δημόσιο έπαινο ο πρώην Υπουργός Πολιτισμού κ. Κώστας Τζαβάρας και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ.κ Γερμανός για την συμβολή τους στο έργο αυτό. Ο Δήμος μας θα τιμήσει σε ειδική εκδήλωση, το συμπολίτη πολιτικό για την προσφορά και το ενδιαφέρον του, όπως έχει κάνει και για όλους όσοι έχουν προσφέρει στην πόλη και στον τόπο μας ευρύτερα».

Τα θυρανοίξια του Ναού θα γίνουν την Κυριακή από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανό και το Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ωλένης κ. Αθανάσιο. Θα προηγηθεί ο πρωινός Όρθος (7-10 το πρωί) και θα ακολουθήσει η τέλεση της Θείας Λειτουργίας του Ιωάννη Χρυσοστόμου. Μια μέρα πριν, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου θα προηγηθεί ο πρώτος Εσπερινός στο Ναό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος