FOLLOW US: facebook twitter

Δήμαρχος Ζαχάρως Νίκος Φάμελος: Ευχές για επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία σε ολους!

Ημερομηνία: 29-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Νέες και Νέοι,

Αγαπητά παιδιά,

Ένας  δύσκολος και επίπονος κύκλος της ζωής σας ολοκληρώθηκε και κλείνει μέχρι να ανοίξει ένας άλλος. Οι κόποι σας και οι αγώνες σας όλα αυτά τα χρόνια, σήμερα αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων του Δήμου μας, που πέτυχαν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις την είσοδό τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Η Επιτυχία σας αυτή μας δίνει μεγάλη χαρά, αλλά και ελπίδα, στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε. Όλοι εσείς αποτελείτε τη γενιά που θα αναδείξει την νέα επιστημονική κοινότητα της χώρας, που τόσο σας έχει ανάγκη.

Στους μαθητές και τις μαθήτριες που δεν κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους εύχομαι καλή ψυχική, σωματική υγεία και δύναμη. Η ζωή είναι μπροστά σας και δεν σταματά εδώ.Τ ίποτα δεν αξίζει περισσότερο από εσάς, και οι ευκαιρίες στη ζωή σας πολλές.

Επίσης συγχαρητήρια στους γονείς σας και στους εκπαιδευτικούς που έδωσαν τον δικό τους αγώνα, μέσα σε ένα εξαιρετικά δύσκολο οικονομικά και κοινωνικά περιβάλλον, στηρίζοντάς σας σε όλη αυτή την περίοδο  της προετοιμασίας σας.

Θερμά συγχαρητήρια και μια  επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία σε όλους σας.

Ο Δήμαρχος Ζαχάρως

Νικόλαος Φάμελος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος