FOLLOW US: facebook twitter

Δήλωση Κουλούρη για απόφαση Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ

Ημερομηνία: 28-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”29658″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας, Άρης Κουλούρης, προχώρησε σε δήλωση, μέσω της οποίας γνωστοποιεί την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ για την προσφυγή που είχε καταθέσει ο Πέτρος Σταθόπουλος κατά της ΕΠΣΗ. Η δήλωση του Άρη Κουλούρη έχει ως εξής: «Το διαιτητικό δικαστήριο με την υπ. αρ. 103/26-09-2017 συνεδρίασή του αποφάσισε:

  1. Για τον κ. Σταθόπουλο Π.: Την οριστική και αμετάκλητη απαγόρευση ενασχόλησης του με το ποδόσφαιρο.
  2. Για το σωματείο ΑΠΟ ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΑΛΜΩΝΗΣ: δέχθηκε ότι το σωματείο έχει ευθύνη για την προσφυγή του μέλους του κ. Σταθόπουλου Πέτρου στα πολιτικά δικαστήρια και κατακράτησε την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών για την επόμενη μεταγραφική περίοδο (δηλ. απαγορεύονται οι μεταγραφές για το σωματείο την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου 2018). Δεν δέχθηκε την αποβολή του σωματείου επειδή δεν έχει  συμπληρωθεί  το περιθώριο των 30 ημερών ώστε να αποσύρει την προσφυγή του το μέλος του κ. Σταθόπουλος Π..

Ως εκ τούτου μετά την λήξη της προθεσμίας επί μη ανάκλησης της προσφυγής η Ε.Ε/ΕΠΣΗ  με νεότερη απόφασή της θα αποβάλει το  σωματείο «ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΑΛΜΩΝΗΣ» από το πρωτάθλημα στο οποίο μετέχει και για όσο χρονικό διάστημα συνεχίζεται η παράβαση».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot