FOLLOW US: facebook twitter

Γ. Μαρίνου: Ένας πολυ-πρωταθλητής στη Θύελλα-  «Το φιλόδοξο πλάνο με έκανε να πω το “ναι”»

Ημερομηνία: 31-07-2024 | Συντάκτης:

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com


Η Θύελλα συνεχίζει να δυναμώνει ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας Ηλείας. Το απόγευμα της Δευτέρας ανακοίνωσε την 13η μεταγραφή της και μάλιστα πρόκειται για μια πολύ σπουδαία μεταγραφή, με έναν παίκτη που το όνομά του είναι… συνώνυμο με τη λέξη «πρωτάθλημα»! Ο Γιάννης Μαρίνου είναι, λοιπόν, η νέα μεγάλη μεταγραφή της Θύελλας. Το όνομά του στην Ηλεία μπορεί να μην είναι ευρέως γνωστό, καθότι Αθηναίος και παίκτης πολλών αθηναϊκών ομάδων-ως επί το πλείστον- κατά το παρελθόν, αλλά το βιογραφικό του είναι πλούσιο, γεμάτο από τίτλους και συγκεκριμένα έχει πανηγυρίσει 9 ανόδους στην καριέρα του!

Ο 32χρονος Γιάννης Μαρίνου αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ και 10άρι, έχει παίξει και στη Β΄ Εθνική για δύο χρονιές, με Αστέρα Μαγούλας και Σέρρες και με επτά ομάδες στη Γ΄ Εθνική! Έχει συμβάλει στην άνοδο 6 ομάδων από το Α΄ τοπικό στην Γ΄ Εθνική κι έρχεται στον Πύργο για άλλη μια άνοδο! Άλλος ένας παίκτης εθνικών κατηγοριών στο ρόστερ της φιλόδοξης Θύελλας, που εξαρχής ξεκαθάρισε πως στόχος της είναι η άνοδος στη Γ΄ Εθνική και το δείχνει με τις μεγάλες μεταγραφές που έχει κάνει.

Η ανακοίνωση της Θύελλας:

«Η Θύελλα Πύργος F.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την δέκατη τρίτη μεταγραφή της ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025. Ο Γιάννης Μαρίνου συμφώνησε να φορά τη φανέλα της ομάδας μας τη νέα σεζόν.

Ο Γιάννης Μαρίνου έχει γεννηθεί στις 6/2/1992, είναι από την Αθήνα κι αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Έχει ξεκινήσει το ποδόσφαιρο από τον Α.Ο. Αγ. Ιεροθέου και το 2010, σε ηλικία 18 ετών, μεταπήδησε στην ανδρική ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο από την Δ΄ στη Γ΄ Εθνική και από την Γ΄ στη Β΄ Εθνική, στα δυόμισι χρόνια παρουσίας του στην ομάδα.

Έχει επιτύχει άλλη μια άνοδο από τη Γ΄ Εθνική στη Β΄ Εθνική με τον Αστέρα Μαγούλας και άλλους 6 ανόδους από την Α΄ Κατηγορία στη Γ΄ Εθνική, με Διαγόρα Ρόδου, Αγίους Αναργύρους, Φωστήρα, Άρη Πετρούπολης, Ηλυσιακό και Νέα Ιωνία. Συνολικά, ο νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας έχει πανηγυρίσει 9 ανόδους στην καριέρα του!

Ο Γιάννης Μαρίνου έχει αγωνιστεί στη Γ΄ Εθνική με τον Απόλλωνα Σμύρνης, τον Αστέρα Μαγούλας, τον Παναργειακό, τον Ιάλυσο, τον Φωστήρα, τον Άρη Πετρούπολης και τον Ηλυσιακό, αλλά και στη Β΄ Εθνική με τον Αστέρα Μαγούλας τη σεζόν 2013-2014 και τον Π.Σ. Σέρρες τη σεζόν 2014-2015.

Ο Γιάννης Μαρίνου με τα κύπελλα του νταμπλ στην Α΄ ΕΠΣΑ, την περασμένη σεζόν, με την φανέλα της Νέας Ιωνίας

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε στον Ηλυσιακό στη Γ΄ Εθνική και από τον Γενάρη και μετά συνέχισε στον Α.Ο. Νέας Ιωνίας της Α’  ΕΠΣΑ, με τον οποίο πανηγύρισε το νταμπλ στην ΕΠΣ Αθηνών και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Γιάννη, καλώς ήρθες στην Θύελλα Πύργος F.C., σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας».

«Το πλάνο με έκανε να συμφωνήσω»

Ο Γιάννης Μαρίνου μίλησε στην «Πρωινή» για τον ερχομό του στη Θύελλα κι εξήγησε τους λόγους που είπε το «ναι» στην πρόταση της πυργιώτικης ομάδας:

«Η προσέγγιση από την Θύελλα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και το πρότζεκτ της ομάδας με το φιλόδοξο πλάνο τριετίας που έχει στόχο την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες, ήταν οι κύριοι λόγοι που με οδήγησαν στο να πω το «ναι». Αλλά και οι πολύ καλές μεταγραφές που έχουν γίνει, με τον Λιόση ήμασταν συμπαίκτες στον Ιάλυσο και με τον Χαντί έχουμε τεθεί αντίπαλοι. Όπως επίσης η σύζυγός μου είναι από την Ηλεία και συγκεκριμένα από τη Γαστούνη και αυτός ήταν ένας ακόμα λόγος που έρχομαι να παίξω ποδόσφαιρο στην Ηλεία. Ο προσωπικός μου στόχος συμβαδίζει με αυτόν της ομάδας, που είναι η άνοδος στη Γ΄ Εθνική και θέλω να συμβάλλω κι εγώ από την πλευρά μου στην επίτευξη του στόχου».

Στην ερώτηση αν οι 9 άνοδοι που έχει στην πλούσια καριέρα του έχουν επιφέρει ένα είδος… κορεσμού, ο Γιάννης Μαρίνου απάντησε: «Η δίψα για διακρίσεις δεν σταματά ποτέ. Ελπίζω να συμβάλλω κι εγώ όσο περισσότερο μπορώ, ώστε η ομάδα να πάρει την άνοδο και να πετύχει τους στόχους της».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot