FOLLOW US: facebook twitter

Γ.Ε.Π. Ηρακλής: Το τεχνικό επιτελείο της νέας σεζόν

Ημερομηνία: 20-09-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η διοίκηση της Γ.Ε.Π. Ηρακλής ανακοίνωσε το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου για τη νέα αγωνιστική περίοδο (2018/19).

Την καθοδήγηση του Αντρικού τμήματος στο νέο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΗ αναλαμβάνει ο Τάσος Σκίπης (φωτό), ο οποίος κατά το παρελθόν έχει καθίσει μεταξύ άλλων στους πάγκους των Α.Ο. Ολυμπιονίκη Αρχ. Ολυμπίας (Α1′ ΕΣΚΑ-Η / Γ’ Εθνική) και Γ.Α.Σ. Πανηλειακού (Α1′ ΕΣΚΑ-Η).

Παράλληλα με το Αντρικό τμήμα της ομάδας, ο Πυργιώτης προπονητής θα αναλάβει και την καθοδήγηση του Εφηβικού τμήματος, το οποίο ξεκινάει σε λίγες μέρες την καινούρια σεζόν έχοντας υψηλές αγωνιστικές βλέψεις.

Το τεχνικό επιτελείο των τμημάτων υποδομής της Γ.Ε.Π. Ηρακλής στελεχώνουν πέντε Προπονητές-Πτυχιούχοι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής.

Τα τμήματα Παίδων και Παμπαίδων της ομάδας αναλαμβάνει και τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Σταύρος Γρηγοριάδης, συνεχίζοντας το καθόλα επιτυχημένο έργο της περσινής σεζόν.

Την εκγύμναση των μικρότερων ηλικιακά τμημάτων της Ακαδημίας μας (Mini / Babini) αναλάμβανουν για μία ακόμα χρονιά οι Διονύσης Ζάγκλης, Φώτης Νικολόπουλος και Χάρης Λόλας.

Τέλος, ο επί χρόνια προπονητής και «σημαία» του συλλόγου, Σάκης Διαμαντόπουλος, αναλαμβάνει από τη φετινή αγωνιστική περίοδο τον ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή, έχοντας υπό την επίβλεψή του όλα τα αγωνιστικά τμήματα της Γ.Ε.Π. Ηρακλής.

Η διοίκηση της Γ.Ε.Π. Ηρακλής εύχεται στους προπονητές της ομάδας καλή επιτυχία στο έργο τους, με υγεία και πολλές χαρές στον «πράσινο» πάγκο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος