FOLLOW US: facebook twitter

Γ.Ε. Ηρακλής Πύργου: Ευχαριστήρια ανακοίνωση για Προμηθέα

Ημερομηνία: 19-09-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”71351″ img_size=”full”][vc_column_text]Η Γ.Ε. Ηρακλής Πύργου εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστεί τον Προμηθέα Πατρών για την άψογη φιλοξενία στον αγώνα προετοιμασίας των παιδικο-εφηβικών τμημάτων που διεξήχθη στην Πάτρα.

Η ανακοίνωση του συλλόγου έχει ως εξής:

«Η διοίκηση της Γ.Ε. Ηρακλής Πύργου αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες προς τους ομολόγους της του Α.Σ. Προμηθέα Πατρών για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στην ομάδα μας, στο πλαίσιο αγώνα προετοιμασίας των παιδικο-εφηβικών τμημάτων που διεξήχθη στις νέες αθλητικές εγκαταστάσεις του πατρινού συλλόγου, οι οποίες αποτελούν κόσμημα για ολόκληρη την Ελλάδα.

Παράλληλα, θα επιθυμούσαμε να συγχαρούμε την διοίκηση του Προμηθέα για την δυνατότητα που μας παρείχε, ώστε να αναδειχθεί η μοναδική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου, συνδυάζοντας επιτυχημένα τη σημασία του «ευ αγωνίζεσθαι» και του πρωταθλητισμού.

Ευελπιστώντας ότι αυτό το φιλικό θα αποτελέσει την αρχή μιας εν γένει συνεργασίας, ευχόμαστε ειλικρινά υγεία σε όλους και κάθε επιτυχία στους στόχους όλων των αθλητικών τμημάτων του συλλόγου σας».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot