FOLLOW US: facebook twitter

Γύρω-γύρω όλοι και στη μέση …ο Δήμος Ζαχάρως-Φιγαλείας

Ημερομηνία: 13-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Σεναρίων και “αναταράξεων” συνέχεια, στην κούρσα του Μαίου.

Και ενώ φτάσαμε αισίως στα μέσα Αυγούστου φαίνεται ότι κάποιοι στον Δήμο Ζαχάρως-Φιγαλείας δεν έχουν χρόνο ούτε …για μια βουτιά.

Η αλήθεια είναι πως βάλαμε και μεις το χεράκι μας με τις αποκαλύψεις στο φύλλο της προηγούμενης Παρασκευής σχετικά με την κινητικότητα που παρατηρήθηκε στα τρία πλέον πολιτικά “στρατόπεδα” των κκ. Χρονόπουλου-Αλεξανδρόπουλου-Γρηγορόπουλου.

Και μπορεί η κίνηση Γρηγορόπουλου να βρίσκεται σε αρχικό στάδιο, με τις όποιες διεργασίες γίνονται, να βλέπουν με δυσκολία το φως της δημοσιότητας, αφού τόσο ο ίδιος όσο και οι άνθρωποι που τον στηρίζουν παραμένουν στο “καμουφλάζ” και την ασφάλεια των “κλειστών” συναντήσεων σε Ζαχάρω, Φιγαλεία και Αθήνα, εμείς ωστόσο είμαστε σε θέση να  γνωρίζουμε ήδη και τα πρώτα ονόματα των ανθρώπων που τον στηρίζουν αλλά και ονόματα εν ενεργεία δημοτικών συμβούλων και των δύο παρατάξεων που έχουν βρεθεί μαζί του αρκετές φορές και τα οποία θα αποκαλύψουμε το προσεχές διάστημα.

Μάλιστα καθώς φαίνεται οι αποκαλύψεις δεν θα αργήσουν αφού κάποιοι απο αυτούς που βρίσκονται δίπλα στον Γρηγορόπουλο έχουν αρχίσει να δυσφορούν με το “τέμπο” που ακολουθεί και πιέζουν, αφουγκραζόμενοι τους πολίτες και την αποδοχή που υπάρχει στο πρόσωπο του γιατρού, για άμεση ανακοίνωση της νέας δημοτικής κίνησης. Κάποιες γλώσσες μάλιστα λένε ότι απο τα ίδια στελέχη υπάρχει δυσφορία και για πρόσωπα που έχουν προσεγγίσει τον Γρηγορόπουλο, τα οποία χαρακτηρίζονται “επαγγελματίες πολιτικοί” και πιθανά “βαρίδια” στην εξέλιξη του εγχειρήματος.

Πάντως για μια κίνηση λίγων μηνών οι διαφορετικές “φωνές” που ακούγονται και το “σπρωξίδι” που μαθαίνουμε ότι επικρατεί είναι βέβαιο οτι θα αναγκάσουν τον Γρηγορόπουλο σε αλλαγή χρονοδιαγράμματος και έτσι θα δουμε πιο σύντομα απο ότι πιθανότατα υπολόγιζε τις ηγετικές του ικανότητες και έως ποιό βαθμό αυτές φτάνουν.

Ας περάσουμε όμως στις εξελίξεις που είχαμε το Σαββατοκύριακο στους κόλπους των δυο παρατάξεων που εκπροσωπούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ζαχάρως-Φιγαλείας.

Μη σας κάνει εντύπωση αν το αμέσως επόμενο διάστημα και μετά απο την εμφάνιση Γρηγορόπουλου, δούμε τον Αλεξανδρόπουλο να “ρίχνει γέφυρες” στον ίδιο τον Χρονόπουλο, κατά το “ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου”, προσπαθώντας όχι τόσο να αποσπάσει συμβούλους του αλλά, να αποσπάσει την “εύνοια” και την “ευχή” του ίδιου του πρώην Δημάρχου, μας είπε γνώστης των “εσωτερικών θεμάτων” της Ζαχάρως (μην ξεχνάμε πως ο Αλεξανδρόπουλος απέτυχε και το 2010 και το 2014 να κατεβάσει απο τον “θρόνο” του τον Χρονόπουλο.)

Και μας εξήγησε πώς μια τέτοια συνεργασία πιθανότατα να έλυνε τα χέρια του Χρονόπουλου ο οποίος το τελευταίο διάστημα προσλαμβάνει από βασικά του στελέχη, μηνύματα ακόμα και για την μη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο του Μαΐου και ως έμπειρος πολιτικός είναι αδύνατον να μην τα αξιολογήσει. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τη δήλωση που έκανε τηλεφωνώντας στην εφημερίδα μας το πρωί της Παρασκευής στις 10/8 η Αντιδήμαρχος του Δήμου Ζαχάρως-Φιγαλείας κα Γαλάνη.

Η κα Γαλάνη με την ευγένεια που την διακρίνει μας ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους πως ουδέποτε διεκδίκησε την αρχηγία της παράταξης, ουδέποτε συμμετείχε σε τέτοιου είδους συζητήσεις και δεν πρόκειται να το πράξει ούτε στο μέλλον αφού η “θέση” της υποψηφίας Δημάρχου δεν την ενδιαφέρει.

Περιμένοντας την επιβεβαίωση των πληροφοριών και με την δέσμευση ότι θα παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις σας ευχόμαστε καλό Δεκαπενταύγουστο και χρόνια πολλά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος