FOLLOW US: facebook twitter

Γρήγορο ιντερνέτ σε Αλφειούσα, Κατάκολο και Αγ. Ανδρέα: Συνάντηση Γ. Λιατσή με Περιφερειακούς Τεχνικούς Δ/ντές ΟΤΕ

Ημερομηνία: 15-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Τεχνικά θέματα νέας τεχνολογίας δικτύου ιντερνέτ και συγκεκριμένα για τις περιοχές του Κατακόλου, του Βώλακα αλλά και της πόλης του Πύργου- όπου δεν έχουν ολοκληρωθεί- συζητήθηκαν χθες στο Λάτσειο, στη διάρκεια συνάντησης του Δημάρχου Γαβρίλη Λιατσή με τους Περιφερειακούς Τεχνικούς Διευθυντές ΟΤΕ Νοτίου Ελλάδας Μανωλη Ζαχαριουδάκη και Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων Ιωάννη Παπαδημητρίου.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Τεχνικός Δ/ντής του ΟΤΕ κ. Μιχάλης Δικαιάκος, η Δ/ντρια Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κα Σοφία Γούργουρα καθώς και ο αναπληρωτής Προϊστάμενος  του τμήματος Η/Μ και Εγκαταστάσεων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος κ. Γεώργιος Ράλλης.

«Μιλήσαμε για τις οπτικές ίνες που διευκολύνουν τους χρήστες ιντερνέτ στην περιοχή μας» επισήμανε ο κ. Λιατσής, τονίζοντας πως όλοι έχουν αντιληφθεί ότι πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο έργο που τους φέρνει γρήγορο  ιντερνέτ. «Ο Πύργος, βρίσκεται στις πόλεις που έχουν το προνόμιο να έχουν τέτοιου είδους δυνατότητες εξυπηρέτησης και προσπαθούμε να καλύψουμε ακόμα την Αλφειούσα, το Κατάκολο τον Άγιο Ανδρέα αλλά και όλα τα κενά που υπάρχουν στην πόλη του Πύργου.  Η εξέλιξη ενός τέτοιου έργου πολλές φορές δημιουργεί και τριβές και προβληματισμούς. Μέσα σε ένα πλαίσιο αρίστης συνεργασίας, αυτά τα πράγματα ξεπερνιούνται γρήγορα και τους ευχαριστώ που επέλεξαν την πόλη για το έργο αυτό».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος