FOLLOW US: facebook twitter

Γιώργος Λαγός: «Δεν είμαστε το φαβορί για τους τελικούς»

Ημερομηνία: 04-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο τεχνικός της Δόξας μιλά για τους ημιτελικούς με τη Νίκη Τραγανού  

Η Δόξα υπερκέρασε τα προβλήματα και τερμάτισε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, παίρνοντας το πλεονέκτημα έδρας στα ημιτελικά των πλέι-οφ  έναντι της Νίκης Τραγανού, αλλά ο τεχνικός Γιώργος Λαγός δεν θεωρεί πως η ομάδα του είναι το φαβορί για την είσοδο στους τελικούς. «Δεν θεωρώ ότι η ομάδα μου είναι το φαβορί για την πρόκριση στους τελικούς κι ας έχουμε το πλεονέκτημα έδρας.

Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες  κι εμείς δεν έχουμε τις απαραίτητες εναλλακτικές λύσεις από πλευράς έμψυχου δυναμικού (σ.σ. έχουν αποχωρήσει Μπισμπάρδης, Βέρρας ενώ ο Κολτσίδας βρίσκεται εδώ και καιρό στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων).

Παρόλα αυτά θα προσπαθήσουμε για τη νίκη το Σάββατο και σε όλη τη σειρά των ημιτελικών. Το μεγαλύτερο παράπονο που έχουμε είναι για τον κόσμο. Με τόσα προβλήματα τερματίσαμε δεύτεροι, έχοντας τη δεύτερη καλύτερη επίθεση και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα, αλλά ο κόσμος  δεν είναι κοντά στην ομάδα. Η Διοικούσα Επιτροπή κάνει μεγάλη προσπάθεια να διευθετήσει τις οικονομικές υποχρεώσεις της σεζόν, όμως ο κόσμος  είναι απών. Ευελπιστούμε στα μπαράζ να μας ακολουθήσει και να χειροκροτήσει τους ποδοσφαιριστές για τον άθλο που έχουν πετύχει.

Μην ξεχνάμε πως πρόκειται για μια ομάδα που στήθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και κανείς δεν περίμενε την πορεία που έχουμε κάνει», δήλωσε χθες στην «Πρωινή» ο Αχαιός προπονητής που έχει το μεγαλύτερο μερίδιο στη φετινή επιτυχημένη πορεία της Δόξας.

Αμφίβολος ο Κολτσίδας

Στα αγωνιστικά, προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και από τους 15 παίκτες που έχουν απομείνει στο ρόστερ, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βασίλη Κολτσίδα, που βρίσκεται στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και δεν έχει δώσει το «παρών» στα τελευταία παιχνίδια της Δόξας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος