FOLLOW US: facebook twitter

Γιώργος Γεωργακόπουλος: «Ποτέ δεν φοβήθηκα τις προκλήσεις»

Ημερομηνία: 25-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Γιώργος Γεωργακόπουλος επέστρεψε στους πάγκους και μάλιστα σε αυτόν του Ατρόμητου Καβασίλων, σε μια δύσκολη συγκυρία για τους «κιτρινόμαυρους», που ταλανίζονται από οικονομικά προβλήματα, αλλά –προς τιμήν τους- δεν λένε να πετάξουν λευκή πετσέτα.

Επικοινωνήσαμε με τον έμπειρο Λεχαινίτη προπονητή και μας εξήγησε την επιλογή του να αναλάβει τον Ατρόμητο, τη στιγμή που έχει αποδυναμωθεί αρκετά. «Ποτέ δεν φοβήθηκα τις προκλήσεις και για μένα αποτελεί αν θέλετε και το πιο δύσκολο, να αναγεννηθεί μια ομάδα από τις στάχτες της.  Θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου γι’ αυτό…», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Γεωργακόπουλος.

Όσο για το πλάνο που έχει θέσει με τους ανθρώπους του Ατρομήτου, απάντησε: « το πλάνο είναι να τελειώσει η φετινή χρονιά χωρίς να είναι αυτοσκοπός η παραμονή στην κατηγορία, αλλά κυρίως  να μπουν  οι βάσεις για τη νέα σεζόν, σε οποιαδήποτε κατηγορία κι αν είναι ο Ατρόμητος».

Τέλος, για τις δυνατότητες που έχει η ομάδα με το υπάρχον ρόστερ, μας είπε: «Σίγουρα το ρόστερ θέλει ενίσχυση. Κάνουν οι άνθρωποι στο μετρό που μπορούν ό,τι μπορούν να έρθουν κάποια παιδιά και σίγουρα θα έρθουν 4-5 ποδοσφαιριστές μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος