FOLLOW US: facebook twitter

Γιορτή της ιππικής δεξιοτεχνίας: Υπερθέαμα στην 3η Σπαρτακιάδα στην Ανδραβίδα

Ημερομηνία: 26-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

Μια πραγματική γιορτή της ιππικής δεξιοτεχνίας ήταν η 3η Σπαρτακιάδα, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Ιππικό Κέντρο Ανδραβίδας το περασμένο Σάββατο. Κορυφαία στιγμή της βραδιάς υπήρξε η παρουσία του κορυφαίου εκπαιδευτή αλόγων στην Ευρώπη, του Ιταλού Massimo Barbe. Παρουσιάστηκε στο κοινό της περιοχής στο φινάλε της εκδήλωσης και πραγματικά καθήλωσε με την ιππική δεξιοτεχνία που παρουσίασε, μια μοναχική «χορευτική» επίδειξη από το εξαίρετο άλογό του. Οφείλουμε να πούμε πως συνολικά η εκδήλωση ήταν πολύ καλά οργανωμένη

Η εκδήλωση ξεκίνησε λίγο μετά τις εφτά το απόγευμα με την παρέλαση των αλόγων που συμμετείχαν στην Σπαρταξιάδα, μέσα στην πόλη της Ανδραβίδας. Επέστρεψαν στο ιππικό κέντρο και υπό το φως της ημέρας ακόμα έγινε η παρουσίαση ιππέων και αλόγων στο αλλά και η τιμητική βράβευσή τους. Μόλις το σκοτάδι έπεσε και το φως των προβολέων ήταν αυτό που φώτιζε πλέον το στίβο του ιππικού κέντρου, ξεκίνησε το κυρίως πρόγραμμα της δεξιοτεχνίας με τη συμμετοχή αρκετών εκπαιδευτών όπως οι Χρήστος Γεωργακόπουλος, Γιώργος Δημητρίου, Massimo Barbe, Γιώργος Μαγδαληνός, Διονύσης Παναγόπουλος, Βασίλης Πετρόπουλος, Μιχάλης Σοφιανός, Φίλιππός Φιαμέγκας και φυσικά των μελών του Σπάρτακου που παρουσιάστηκαν στο κοινό με μια πολυπληθή ομάδα, με ενιαία εμφάνιση και στο κεφάλι την παραδοσιακή Ανδραβιδέικη τραγιάσκα. Επίσης έγινε και παρουσίαση αμαξοδήγησης. Το σόου παρουσίασε ο κορυφαίος παρουσιαστής ιππικών εκδηλώσεων στην Ελλάδα, Θανάσης Βίτος, ένας άνθρωπος με εμπειρία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η εκδήλωση συνολικά ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Παναγώτη Κοτσαύτη, του ανθρώπου που κράτησε ζωντανό το θεσμό της Ιππικής Έκθεσης Ανδραβίδας και για το λόγο αυτό τιμήθηκε η εγγονή του Αναστασία Κοτσαύτη, η οποία και είναι μέλος του Σπάρτακου και αμαζόνα του Ομίλου… Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ, ο αναπληρωτής του Διονύσης Μάλλιαρης, οι αντιδήμαρχοι Ανδρέας Μίγκος και Λάμπης Δημόπουλος, η πρόεδρος του ΝΠΔΔ Ανδραβίδας – Κυλλήνης Άννα Γεωργιοπούλου – Κοντόγιωργα, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του ΔΣ Ανδραβίδας – Κυλλήνης Ανδρέας Κορομηλάς ο αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Σωτήρης Παπασωτηρίου, οι διοικητές των Α.Τ. Πηνειού και Βουπρασίας, ο υποδιοικητής του Τ.Τ. Ήλιδας, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων κ.α.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος