FOLLOW US: facebook twitter

«Για σένα μόνο»: Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Νατάσας Γκουτζικίδου αύριο στην Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 01-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

prosklisi_Otan ksereis N'agapas-Lamia

Το νέο βιβλίο της Νατάσας Γκουτζικίδου «Για σένα μόνο» θα παρουσιάσουν στην Αμαλιάδα, οι εκδόσεις Μάτι και το «Βιβλιοπανόραμα» (Ερμού & Αθ. Διάκου 4), αύριο Παρασκευή στις 7 το απόγευμα στο χώρο του βιβλιοπωλείου.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο φιλόλογος Βασίλης Λαλιώτης ενώ η συγγραφέας θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίο της.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η Βίκυ, μια διακεκριμένη δημοσιογράφος, ξεκινά μια νέα ζωή μετά από ένα ταραχώδες διαζύγιο. Ο Μάνος, ένας πετυχημένος και γοητευτικός μουσικός, κυνηγάει τα όνειρά του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.
Τους ενώνουν τα ανέμελα καλοκαίρια των παιδικών τους χρόνων στον κοινό τόπο καταγωγής τους, σε ένα χωριό του Έβρου, και μια δυνατή συμπάθεια που δεν αργεί να μετατραπεί σε δυνατό έρωτα, ικανό να φέρει ξανά τα βήματα της Βίκυς στον τόπο που έκοψε το νήμα της ζωής για την καλύτερή της φίλη.
Ένα θανατηφόρο ατύχημα, πληγές που δεν λένε να κλείσουν, μια εξομολόγηση, μια αποκάλυψη, ένα ταξίδι στο Διδυμότειχο, περίεργα σημάδια από το παρελθόν και απόκοσμοι ήχοι στο πέτρινο κάστρο της πόλης θα φέρουν τη Βίκυ αντιμέτωπη με δύσκολες αποφάσεις αλλά και με έναν έρωτα που θα ταράξει συθέμελα τη μέχρι τότε τακτοποιημένη ζωή της…

Κάποτε, ήταν ένας έρωτας. Ένα κάστρο κι ένα ποτάμι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος