FOLLOW US: facebook twitter

Γιατί μας τάραξαν τις κόκκινες γραμμές…

Ημερομηνία: 20-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”33490″ img_size=”full”][vc_column_text]Μύρισε καλοκαιράκι και εκτός από «Μέδουσες» και καύσωνες που μας φιλοδωρεί η φύση, ανεβάζει έτι τη θερμοκρασία μας και η αγωνία για την πληρωμή των λυπητερών. Από τον φόρο εισοδήματος άρξασθαι και να ακολουθούν συνωστιζόμενοι στη σειρά έφκες, ένφιες και το κακό συναπάντημα.

Δεν μας φτάνει που όλο το χειμώνα τραβήξαμε των παθών μας τον τάραχο με τους φραγκοφόρους να μας υποβάλλουν σε αλλεπάλληλα σκοτσέζικα ντους για την ανεπίδοτη συμφωνία, να παραληρούμε τώρα ντάλα καλοκαίρι με το δοσολόγιο και να μην ξέρουμε πού να δώσουμε απολογία.

Να κοκκινίζουμε από θυμό γιατί αυτοί εκεί πάνω στα οικονομικά επιτελεία, εκτός από τις δικές τους, ξεχνούν και τις δικές μας κόκκινες γραμμές και μας στριμώχνουν ασφυκτικά στον τοίχο στους ιερούς καιρούς των μπάνιων του λαού.

Μα δεν σέβονται τίποτα; Τι ψυχή θα παραδώσουν όταν την ώρα που σφίγγουν οι ζέστες μας πυρπολούν ανένδιαστα με λογών-λογών ραβασάκια. Καλά να μην λαμβάνουν υπόψη τους ότι όλο τον υπόλοιπο χρόνο μας στράγγιξαν τα ταμεία και οι τσέπες μας κατάντησαν πανί με πανί.

Να μην μας αφήνουν ούτε και τώρα σε χλωρό κλαρί.

Όμως μπάστα. Αν εσείς δεν έχετε μυαλό να καταλάβετε και να αλλάξετε ρότα πριν μας τη βιδώσει, σας πληροφορώ μάγκες μου –εξ ονόματος του πόπολο- ότι έφτασε η δόση/ να μην πληρωθεί η δόση/ γιατί μας την έχει δώσει.

Άι σιχτίρι πια…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot