FOLLOW US: facebook twitter

Ο Γιάννης Κουτσούκος για την υπογειοποίηση του αρδευτικού δικτύου της Ηλείας

Ημερομηνία: 21-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”744″ img_size=”full”][vc_column_text]Μπορεί να ενταχθεί στο Π.Α.Α., αφού ολοκληρώθηκαν οι μελέτες που προκηρύχθηκαν το 2011.

Επιβεβαιώνει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, απαντώντας στη σχετική ερώτηση του βουλευτή Ηλείας του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Κουτοσύκου, την ολοκλήρωση της μελέτης υπογειοποίησης του αρδευτικού δικτύου της Ηλείας και συγκεκριμένα των Τ.Ο.Ε.Β. Γαστούνης, Αμαλιάδας, Α’ Πύργου, Πελοπίου και Επιταλίου.

Όπως επισημαίνει ο κ. Κουτσούκος «Σύμφωνα με την απάντηση του ΥΠ.Α.Α.Τ. το έργο μπορεί να ενταχθεί στο Μέτρο 4.3.1 «Υποδομές εγγείων βελτιώσεων» για την προγραμματική περίοδο 2014-2020 με την προϋπόθεση ότι θα υποβληθεί σχετική πρόταση.

Είναι σημαντικό μάλιστα, ότι όπως επισημαίνει το ΥΠ.Α.Α.Τ., το έργο αυτό έχει προτεραιότητα, καθώς η μελέτη ήταν ενταγμένη στο Π.Α.Α. 2007-2013.

Η Κυβέρνηση, τώρα, καλείται να αναλάβει τις ευθύνες της για ένα τόσο σημαντικό έργο, που θα βελτιώσει τις συνθήκες της αγροτικής παραγωγής και θα εξοικονομήσει υδάτινους πόρους.»[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot