FOLLOW US: facebook twitter

Γιάννης Αργυρόπουλος-«Όραμα Δημιουργίας»: «Το άκρον άωτον της ανικανότητας…»

Ημερομηνία: 24-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”49941″ img_size=”full”][vc_column_text]

Ο δήμος Πύργου ο μοναδικός που δεν πήρε έργο αγροτικής οδοποιίας γιατί δεν απέστειλε καμιά πρόταση στην Περιφέρεια!

Ο επικεφαλής της παράταξης του δήμου Πύργου «Όραμα Δημιουργίας» Γιάννης Αρυρόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ανακοινώθηκαν χθες οκτώ έργα αγροτικής οδοποιίας στην Ηλεία συνολικού ύψους 3,1 εκατομμύριων ευρώ. Τα οκτώ έργα θα υλοποιηθούν σε όλους τους δήμους του νομού εκτός από το δήμο Πύργου! Όσο κι αν αυτό ακούγεται απίστευτο είναι πέρα ως πέρα αληθινό. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός  ότι ο Δήμος Πύργου δεν απέστειλε πρόταση για την ένταξη κάποιου έργου στο συγκεκριμένο πρόγραμμα που είχε συνολικό προυπολογισμό για όλη την Περιφέρεια 8,2 εκατ. ευρώ και στο οποίο εντάχθηκαν 18 συνολικά προτάσεις. Δυστυχώς είναι ο μοναδικός δήμος στη Δυτική Ελλάδα που δεν κατέθεσε σχετικό φάκελο.

Την ίδια ώρα το αγροτικό οδικό δίκτυο σε όλα τις τοπικές κοινότητες του δήμου μας βρίσκεται σε άθλια κατάσταση. Υπάρχουν περιοχές, όπως στα ορεινά της Δ.Ε Ωλένης που οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι αδυνατούν να προσεγγίσουν τις περιουσίες τους. Οι ανάγκες για έργα αποκατάστασης των αγροτικών δρόμων, μετά και την τελευταία θεομηνεία είναι τεράστιες, αλλά δυστυχώς οι πόροι περνούν από δίπλα μας και η Δημοτική Αρχή του κ. Λιατσή «σφυρίζει» αδιάφορα. Η  ανευθυνότητα, η ανεπάρκεια και η ανικανότητα σε όλο τους το μεγαλείο!

Εμείς ως παράταξη «’Οραμα Δημιουργίας» δεν θα σταματήσουμε να υπενθυμίζουμε στον κ. Λιατσή ότι Πύργος δεν είναι μόνο το ιστορικό κέντρο της πόλης. Ο δήμος Πύργου απαρτίζεται από τις συνοικίες του οικιστικού ιστού και από 48 τοπικές κοινότητες,  που γνωρίζουν την πλήρη εγκατάλειψη. Ας στρέψει επιτέλους το ενδιαφέρον του και σε αυτές Έστω και τώρα, τέσσερα ολόκληρα χρόνια μετά από την ανάληψη της Δημοτικής Αρχής!»[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot