FOLLOW US: facebook twitter

Γιάννης Αργυρόπουλος: «Επιτέλους ανακοίνωσαν ότι θα δώσουν την πάγια προκαταβολή»

Ημερομηνία: 21-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Δήλωση του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Όραμα Δημιουργίας» στο δήμο Πύργου Γιάννη Αργυρόπουλου για το θέμα της πάγιας προκαταβολής:

«Στη χθεσινή (19/03/2018) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου έθεσα προ ημερήσιας διάταξης , μεταξύ άλλων, το θέμα της πάγιας προκαταβολής προς τη Δημοτική Κοινότητα Πύργου και τις Τοπικές Κοινότητες του δήμου μας. Πιο συγκεκριμένα κατήγγειλα τη Δημοτική Αρχή ότι έχει αφήσει στην τύχη τους τα χωριά μας, αφού όχι μόνο δεν προγραμματίζει έργα βάσει της ΣΑΤΑ που τους αναλογεί, αλλά  δεν τους παρέχει ακόμη και το μικρό αυτό πόσο που είναι αναγκαίο για να καλύπτουν ανάγκες της καθημερινότητας. Πέρυσι τους δόθηκε κατά το ήμισυ, ενώ φέτος όπως μου κατήγγειλαν πολλοί πρόεδροι οι απαντήσεις που έπαιρναν από εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής ήταν αρνητικές.

Τελικά μετά την δική μας πίεση ανακοινώθηκε από τον αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Ανδρέα Σκαρτσιάρη (ο δήμαρχος κατά τη συνήθη πρακτική του περί άλλων ετύρβαζε) ότι φέτος θα δοθεί το σύνολο της παγίας  προκαταβολής, δηλαδή 1000 ευρώ σε κάθε τοπική κοινότητα, έως το ΠΑΣΧΑ. Αναμένουμε την υλοποίηση αυτής της υπόσχεσης.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος