FOLLOW US: facebook twitter

Γαβρ. Λιατσής: Το Λιμενικό Ταμείο είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Δήμου μας

Ημερομηνία: 14-07-2017 | Συντάκτης:

Η νεοπροσληφθείσα μέσω ΑΣΕΠ, στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου, Αναστασία Μαυρογιάννη, συνοδευόμενη από την Δ/ντρια των Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Πύργου, Αντωνία Παπανικολάου, επισκέφθηκε χθες τον δήμαρχο Γ. Λιατσή

 

Η νεοπροσληφθείσα μέσω ΑΣΕΠ, στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου, Αναστασία Μαυρογιάννη, συνοδευόμενη από την Δ/ντρια των Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Πύργου, Αντωνία Παπανικολάου, επισκέφθηκε τον κ. Δήμαρχο. Καλωσορίζοντας τη νέα υπάλληλο, ο δήμαρχος μεταξύ άλλων τόνισε ότι:

«Η κα Βίκυ Λαδέα είχε για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ασχοληθεί με την οργάνωση των Υπηρεσιών, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.  Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Δήμου μας και παρέχεται η δυνατότητα από το Νόμο, όταν υπάρχει ανάγκη να ενισχύεται και με προσωπικό. Υπάρχει, δηλαδή, μια αμφίδρομη σχέση του προσωπικού με τον Δήμο.  Πιστεύω ότι έκανε την δουλειά της πάρα πολύ καλά το διάστημα που ήταν εκεί. Τώρα ο διορισμός μιας νέας υπαλλήλου,  της κας Μαυρογιάννη Αναστασίας,  που κι αυτή έχει εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα, είναι πτυχιούχος ΤΕΙ, δίνει νέα δυνατότητα στο Λιμενικό Ταμείο.

Ο Δήμος έχει πάντα ανοικτά διάπλατα την πόρτα του και είναι κοντά στα προβλήματα του Λιμενικού Ταμείου που είναι και προβλήματα δικά μας, και θα φροντίσουμε στο επόμενο διάστημα η ενδεχόμενη μεταστέγαση του Λιμενικού Ταμείου στο κτίριο που ετοιμάζουμε να γίνει και η πρόθεση του Προέδρου του Λ.Τ.  για καλύτερη οργάνωση των Υπηρεσιών και λειτουργιών του να ευοδωθεί.

Η Δ/ντρια των Διοικητικών Υπηρεσιών κα Παπανικολάου ανέφερε ότι: «Το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου δυστυχώς δεν έχει μόνιμο προσωπικό εκτός από την καινούργια υπάλληλο και έναν εργάτη χειρωνάκτη γι’ αυτό και ο κ. Δήμαρχος προσπαθεί να το ενισχύσει όσο μπορεί. Είχαμε αποσπάσει δύο υπαλλήλους στο Λιμενικό Ταμείο την περσινή χρονιά.  Ο ένας συνεχίζει να υπηρετεί εκεί και φέτος αποσπάσαμε άλλους δύο, και νομίζουμε ότι αυτό ακριβώς: η σχέση είναι αμφίδρομη και βοηθάμε όσο μπορούμε για την καλή λειτουργία του».

Η υπάλληλος του Δήμου κα Λαδέα σε σύντομη αναφορά της, είπε ότι: «Ήμουν στο Λιμενικό Ταμείο για ένα χρονικό διάστημα δύο μηνών. Προσπάθησα να κάνω το καλύτερο και για την Υπηρεσία και για το Δήμο κατ’ επέκταση. Από κει και πέρα, θα κάνω ό,τι μπορώ για να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα στη μετάβαση της καινούργιας υπαλλήλου του Λιμενικού Ταμείου».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος