FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ/Κόροιβος: Αγκάλιασε την 1η θέση, 3-0 και τον Θησέα

Ημερομηνία: 31-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Κόροιβοςσυνεχίζει να προελαύνει στην Πελοπόννησο. Νίκησε σήμερα στο «Αέθλειον» των Λεχαινών, 3-0 σετ και τον Θησέα Πατρών και είναι αγκαλιά με την 1η θέση στην τελική φάση Πελοποννήσου. Έφτασε τους 6 βαθμούς με 6-0 σετ , αύριο Κυριακή παίζει στην Πάτρα με τον Άρατο Κιάτου και ακόμα και με ήττα 3-2, θα στεφθεί πρωταθλητής Πελοποννήσου. Και εν συνεχεία θα πάρει μέρος στο Ειδικό Τουρνουά Ανόδου του Νότου, με τη συμμετοχή επίσης των πρωταθλητών Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής, Κρήτης και Δωδεκανήσων-Κυκλάδων, για μια θέση στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Στο σημερινό παιχνίδι, οι παίκτες του Ανδρέα Γκρουμούσα, πήραν εύκολα το 1ο σετ με 25-19 και… έκαναν ντέρμπι το δεύτερο. Προηγήθηκαν με 24-20, ο Θησέας μείωσε 24-23 αλλά ήρθε η επικράτηση με 25-23. Στο τρίτο και τελευταίο σετ ο Κόροιβος το πήρε εύκολα με 25-10.

Κόροιβος (Α. Γκρουμούσας): Μιχόπουλος, Φ. Παναγιωτάρας, Μαυροειδής, Στ. Παναγιωτάρας, Σωτηρόπουλος, Παντελίδης, Γκρουμούσας (λ). Σάκκος, Παναγιωτόπουλος, Σπυρόπουλος, Μπίκος, Παπαδόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος