FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ/Παίδες Κοροίβου: Στο Αίγιο αύριο με Παμβοχαϊκό

Ημερομηνία: 08-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

 

Έγινε γνωστό χθες το πλήρες πρόγραμμα του Final-4 Παίδων Πελοποννήσου, στο οποίο συμμετέχει και ο Κόροιβος. Οι Παίδες του Ανδρέα Γκρουμούσα ρίχνονται αύριο Κυριακή στη μάχη, στις 2.30 το μεσημέρι στο Αίγιο, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Παμβοχαϊκό. Τη Μ. Τρίτη στις 5μ.μ., στην Κάτω Αχαγιά, θα κοντραριστούν με τη δυνατή ομάδα της Ολυμπιάδας Πατρών και τη Μ. Τετάρτη στις 6μ.μ. στην Κυπαρισσία,  με την Καλαμάτα ’80.

Όλοι θα παίξουν με όλους σε ουδέτερες έδρες (στον Πύργο θα διεξαχθεί τη Μ.Δευτέρα, στις 6μ.μ., ο αγώνας Καλαμάτα ’80-Ολυμπιάδα)  και οι δύο πρώτοι της βαθμολογίας θα πάρουν το εισιτήριο για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων, που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι, μεταξύ των 8 καλύτερων ομάδων της Ελλάδας. Οι ταλαντούχοι Παίδες του Κοροίβου προκρίθηκαν αήττητοι στο Final-4 και μάλιστα χωρίς να χάσουν σετ σε έξι αγώνες στον όμιλό τους και ευελπιστούν να πάρουν το ένα από τα δύο εισιτήρια για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Ανδρέα Γκρουμούσα απαρτίζεται  από τους Μαυροειδή, Νικολόπουλο, Γκρουμούσα, Σάκκο, Αϊβαλιώτη, Μαρτζάκλη, Παναγιωτόπουλο, Παπαδόπουλο, Μαρίτσα, Νταβλογιάννη και Φαλτσέτα .


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος