FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ/Κόροιβος: 3-0 το Θησέα και πρόκριση στους τελικούς

Ημερομηνία: 31-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Κοροίβου νίκησε το βράδυ της Τετάρτης μέσα στην Πάτρα το Θησέα (στο κλειστό γυμναστήριο «Δ. Τόφαλος»)  με 3-0 σετ, έκανε το 3-1 στις νίκες και προκρίθηκε στους τελικούς του Ομίλου της Β΄ Εθνικής. Εκεί την περιμένει ο Α.Ο. Αιγιαλέων που έχει όμως 2-0 νίκες από την κανονική περίοδο επί του αμαλιαδίτικου συλλόγου και η υπόθεση «άνοδος στην Α2» είναι δύσκολη για την ομάδα των Ανδρέα Γκρουμούσα-Γιώργου Σωτηρόπουλου. Παρόλα αυτά, θα παλέψει να σπάσει την έδρα των Αιγιωτών δύο φορές και να επιστρέψει στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση όπως έδειξε και προχθές στην Πάτρα και θα πάει το προσεχές Σαββατοκύριακο στο Αίγιο με ανεβασμένη ψυχολογία, στον πρώτο τελικό.

Στον προχθεσινό αγώνα, οι κυανόλευκοι ήταν καταιγιστικοί και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στο Θησέα. Πήραν με χαρακτηριστική ευκολία τα δύο πρώτα σετ με 25-9 και το τρίτο με 25-19 κι έδειξαν πως έχουν δυνατότητες για τη μεγάλη ανατροπή στους τελικούς.

Τα σετ: 9-25, 9-25, 19-25.

Κόροιβος: Στ. Παναγιωτάρας, Δ. Μαυροειδής, Φ. Παναγιωτάρας, Μιχόπουλος, Σωτηρόπουλος, Παπαθεοδώρου, Π.Α. Παναγιωτόπουλος (λ). Αγωνίστηκαν και οι Φ. Νικολόπουλος Γκρουμούσας (λ).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot