FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ/Κόροιβος: Στο Ξυλόκαστρο το Σάββατο

Ημερομηνία: 18-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στο Ξυλόκαστρο θα βρεθεί το Σάββατο η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Κοροίβου, για την 7η αγωνιστική στον Α΄ Όμιλο Πελοποννήσου της Β΄ Εθνικής, για να αντιμετωπίσει στις 5μ.μ. την ομώνυμη ομάδα. Ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι για τους «κυανόλευκους» καθώς το Ξυλόκαστρο βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με τρεις βαθμούς και συγκάτοικο τον Ερμή Πατρών.

Δεν παύει όμως να θέλει προσοχή και σοβαρότητα, όπως κάθε αγώνας, προκειμένου η ομάδα να συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή του Ομίλου και να παίξει στην επόμενη φάση με την πιο αδύναμη του Β΄ Ομίλου, στα σταυρώματα που θα γίνουν (ο 1ος με τον 4ο και ο 2ος με τον 3ο). Αυτή θα είναι, εκτός απροόπτου, είτε ο Οίακας Ναυπλίου είτε ο Αίολος Άστρους.

Επέστρεψε ο Σωτηρόπουλος

Στο Ξυλόκαστρο, ο προπονητής Ανδρέας Γκρουμούσας αναμένεται να ξεκινήσει στη βασική εξάδα αρκετούς «μικρούς» όπως έκανε και κόντρα στην Ομόνοια Ναυπάκτου. Από πλευράς απουσιών, ο Δημήτρης Παπαθεοδώρου συνεχίζει να απέχει λόγω ενοχλήσεων στη μέση, όπως ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο έχει ο Ξενοφώντας Γκρουμούσας, αλλά θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί το Σάββατο.

Στις προπονήσεις επέστρεψε ο Παναγιώτης Σωτηρόπουλος, μετά το ελαφρύ τροχαίο ατύχημα που είχε πριν δύο εβδομάδες, ενώ από σήμερα θα ενσωματωθεί ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα ο Γιώργος Μπίκος, που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία στην Τρίπολη.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Παρασκευής στο κλειστό της Αμαλιάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος