FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ/Κόροιβος: Νέα νίκη με 3-0 και μόνος πρώτος

Ημερομηνία: 10-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Κοροίβου νίκησε και τον Άρατο Κιάτου με 3-0 σετ, το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό της Ήλιδας και σε συνδυασμό με το βαθμό που έχασε ο Θησέας (νίκησε 3-2 στη Ναύπακτο), είναι μόνη πρώτη στη βαθμολογία της Β΄ Εθνικής, με 12 βαθμούς, έναντι 11 της πατρινής ομάδας. Και το προσεχές Σάββατο οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στο «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας, στο ντέρμπι του Ομίλου.

Ο Ανδρέας Γκρουμούσας είχε να αντιμετωπίσει τον τραυματισμό στην προθέρμανση του κεντρικού Δημήτρη Παπαθεοδώρου και τη θέση του στη βασική εξάδα πήρε ο νεαρός Βασίλης Παπαδόπουλος. Παρόλα αυτά, μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα (ο Άρατος προηγήθηκε 7-4 και 11-9 στο 1ο σετ), οι κυανόλευκοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και πήραν εύκολα και τα τρία σετ. 25-18 τελείωσε το 1ο ενώ τα άλλα δύο ήρθαν με χαρακτηριστική άνεση, με 25-11 και 25-12.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος και ο Γιώργος Μπίκος ο οποίος υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία και μόλις την Παρασκευή επέστρεψε στην Αμαλιάδα και πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση πριν το σημερινό παιχνίδι.

Τον αγώνα παρακολούθησαν 200 περίπου φίλαθλοι, περισσότεροι από το προηγούμενο παιχνίδι με το Ξυλόκαστρο και οι Αμαλιαδίτες φίλαθλοι φαίνεται πως επιστρέφουν σιγά σιγά στο γήπεδο, σε αγώνες της ιστορικής ομάδας βόλεϊ του Κοροίβου, που κατά το παρελθόν έχει προσφέρει μεγάλες στιγμές στον αθλητισμό της πόλης.

Κόροιβος (Α. Γκρουμούσας): Στ. Παναγιωτάρας, Φ. Παναγιωτάρας, Σωτηρόπουλος, Παπαδόπουλος, Μιχόπουλος, Μαυροειδής, Γκρουμούσας (λ). Αγωνίστηκαν και οι Παναγιωτόπουλος, Σάκκος, Μπίκος, Παντελίδης.

 

Β΄ Εθνική

Τα αποτελέσματα

Κόροιβος-Άρατος  3-0

Ομόνοια-Θησέας  2-3

Ξυλόκαστρο-Ερμής 3-0

Η βαθμολογία
(Σε 4 αγώνες)

Κόροιβος 12-0  12

Θησέας Πατρών 12-2 11

Άρατος Κιάτου 6-9 5

Ομόνοια Ναυπάκτου 6-10 4
—————————
Ξυλόκαστρο 4-9 3

Ερμής Πατρών 2-11 1

 

Επόμενη αγωνιστική 

Θησέας-Κόροιβος

Ερμής-Ομόνοια

Άρατος-Ξυλόκαστρο


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος