FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ/Κόροιβος: Μιλάει με Σχίζα

Ημερομηνία: 24-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ο Παναγιώτης Σχίζας (Νο 7) εν δράσει.

 

Ο 26χρονος ακραίος στο στόχαστρο των κυανόλευκων

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Κοροίβου θέλει να πραγματοποιήσει άλλη μια τουλάχιστον μεταγραφή, μετά από αυτή του Γιώργου Μπίκου. Οι κυανόλευκοι βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Παναγιώτη Σχίζα, ο οποίος κατάγεται από το Άργος και την περασμένη σεζόν τέθηκε αντίπαλος του αμαλιαδίτικου συλλόγου στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, με τη φανέλα του Γ.Σ. Άργους.

Ο Σχίζας είναι 26 ετών με ύψος 1.88 και αγωνίζεται ως ακραίος. Μάλιστα τη σεζόν 2013-2014 έπαιξε με τον Πανελλήνιο στην Α2. Ο τεχνικός του Κοροίβου, Ανδρέας Γκρουμούσας, έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον παίκτη από τις περσινές μάχες των κυανόλευκων με τον Γ.Σ. Άργους και θεωρεί πως θα βοηθήσει πολύ την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

Ένα πρωτάθλημα που θα έχει 12 ομάδες στον Όμιλο της Πελοποννήσου και ο πρώτος της βαθμολογίας θα παίξει αγώνες πλέι-οφ με τους πρώτους των υπόλοιπων 4 ομίλων του Νότου. Δηλαδή με τον πρωταθλητή Ανατολικής και Δυτικής Αττικής, της Κρήτης και των Δωδεκανήσων. Από τις πέντε ομάδες των πλέι-οφ, θα πάρουν την άνοδο για την Α2 οι τρεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι τη μεθεπόμενη σεζόν 2018-2019 η Α2 Εθνική Κατηγορία θα απαρτίζεται από 2 Ομίλους, Βορρά και Νότου.

Στόχος η άνοδος

Στόχος λοιπόν του Κοροίβου και φέτος θα είναι η άνοδος στην Α2, στηριζόμενος κατά συντριπτικό ποσοστό σε δικά του παιδιά. Ένας στόχος που δεν είναι εύκολος να επιτευχτεί αλλά δεν είναι και άπιαστος. Όπως και να ’χει, όλοι στο σύλλογο είναι αποφασισμένοι να παλέψουν όπως ειπώθηκε στην πρώτη συνάντηση της περασμένης Δευτέρας και από τις 4 Σεπτεμβρίου που θα ξεκινήσει η προετοιμασία, αναμένεται σκληρή δουλειά από τεχνικό τιμ και παίκτες.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot