FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ/Κόροιβος-Επίσκεψη στο Ειδικό Σχολείο

Ημερομηνία: 29-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

koroivos-volley-eidiko-sxoleio

Το κοινωνικό πρόσωπο της ομάδας βόλεϊ του Κοροίβου απέδειξαν έμπρακτα παίκτες, προπονητές και διοίκηση, με την επίσκεψη που πραγματοποίησαν πρόσφατα στο «Φούφειο» ειδικό σχολείο της Αμαλιάδας.

Η ομάδα άφησε για λίγο το γήπεδο και τις προπονήσεις και αυτές τις γιορτινές μέρες επισκέφθηκε τα παιδιά του ειδικού σχολείου, θέλοντας να δείξει ότι δεν υπάρχουν ανισότητες και ότι όλα τα παιδιά έχουν τα ίδια δικαιώματα στη μόρφωση, στον αθλητισμό, στη ζωή.

Στο ειδικό σχολείο βρέθηκαν οι προπονητές της ομάδας Ανδρέας Γκρουμούσας και Γιώργος Σωτηρόπουλος, από την πλευρά της διοίκησης ο Κώστας Αϊβαλιώτης και η Ειρήνη Μακαρώνη και οι παίκτες Παναγιώτης Μιχόπουλος, Γιάννης Μαυροειδής, Σταύρος Παναγιωτάρας και Θοδωρής Νταβλογιάννης.

Η ομάδα αγκάλιασε τα παιδιά του ειδικού σχολείου, τους χάρισε δώρα για τα Χριστούγεννα καθώς και δύο μπάλες του βόλεϊ, γλυκίσματα, αλλά το βασικότερο όλων είναι ότι παίκτες και λοιπό τιμ  έπαιξαν μαζί τους. Τόσο η διευθύντρια του σχολείου κα Ζωή Δημακίδου, όσο και το λοιπό προσωπικό, ευχαρίστησαν την ομάδα βόλεϊ για την επίσκεψη και τα δώρα και ενημέρωσαν παίκτες και προπονητές για τη λειτουργία του σχολείου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot