FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ/Κόροιβος: Έκανε…περίπατο και στο ντέρμπι κορυφής

Ημερομηνία: 16-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Κοροίβου έκανε… περίπατο και στο ντέρμπι κορυφής του Α΄ Ομίλου της Β΄ Εθνικής. Νίκησε με 3-0 σετ τον Θησέα στο «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας και παρέμεινε στην κορυφή, αυξάνοντας τη διαφορά στους 4 βαθμούς από την πατρινή ομάδα (15 βαθμοί έναντι 11 του Θησέα). Το αποψινό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Α΄ Γύρου και η ομάδα του Ανδρέα Γκρουμούσα, έχει 5 στα 5, χωρίς να έχει χάσει ακόμα σετ!

Οι Άνδρες του Κοροίβου μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, με τον Παντελίδη στη βασική εξάδα ως παρτενέρ του Σωτηρόπουλου ψηλά στο φιλέ, λόγω της απουσίας του τραυματία Δημήτρη Παπαθεοδώρου και πήραν με χαρακτηριστική άνεση το 1ο σετ με 25-8!
Στο 2ο σετ οι Πατρινοί προέβαλαν αντίσταση, ώσπου οι Αμαλιαδίτες ξέφυγαν με 12-17. Ο Θησέας μείωσε 16-18 αλλά με τρεις διαδοχικούς πόντους έγινε το 16-21, για να έρθει τελικά η επικράτηση με 19-25.
Το 3ο σετ ήρθε εξίσου εύκολα με το 1ο (14-25) και η νίκη με 3-0 απέδειξε τη σαφή ανωτερότητα του Κοροίβου στον Α΄ Όμιλο.

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος έχει προγραμματιστεί για τις 14 Ιανουαρίου, με την 1η αγωνιστική του Β΄ Γύρου, όπου ο Κόροιβος θα υποδεχτεί στο κλειστό της Αμαλιάδας την Ομόνοια Ναυπάκτου.

Κόροιβος (Α. Γκρουμούσας): Μαυροειδής, Στ. Παναγιωτάρας, Μιχόπουλος, Φ. Παναγιωτάρας, Σωτηρόπουλος, Παντελίδης, Γκρουμούσας (λ). Σάκκος, Μπίκος, Π. Παναγιωτόπουλος, Τσιλότι, Παπαδόπουλος, Χ. Παναγιωτόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος