FOLLOW US: facebook twitter

Βραβεύτηκαν οι νέοι φοιτητές στη Βάρδα

Ημερομηνία: 04-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

vraveia-foitites-varda1

Τους νεοεισαχθέντες φοιτητές της Δημοτικής Ενότητας Βουπρασίας στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ, βράβευσε προχθές το απόγευμα στο δημαρχείο της Βάρδας ο δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης.

vraveia-foitites-varda4

Ήταν μια σεμνή και συγκινητική εκδήλωση που διοργάνωσε μαζί με την δημοτική κοινότητα Βάρδας, παρουσία των γονέων και των καθηγητών τους που καμάρωναν για την επιτυχία των παιδιών τους και των μαθητών τους αντίστοιχα.

vraveia-foitites-varda2

vraveia-foitites-varda7

vraveia-foitites-varda5

Τους νέους φοιτητές συνεχάρησαν από το βήμα ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ, ο πρόεδρος της ΔΚ Βάρδας Χρήστος Ρετουνιώτης, αλλά και προσκεκλημένοι εκπρόσωποι φορέων όπως μεταξύ άλλων ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Κουτσούκος και ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Αρβανιτάκης.

vraveia-foitites-varda3

Ο κ. Μοράντ τόνισε στην ομιλία του ότι «ως δήμος είμαστε υπερήφανοι για τους νέους μας που κατάφεραν να κατακτήσουν με κόπους και θυσίες τα όνειρά τους» και ότι  με την εκδήλωση αυτή τιμά παραδοσιακά την προσπάθεια και τους κόπους των παιδιών της Βουπρασίας. Ευχήθηκε στους νέους φοιτητές καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία.

vraveia-foitites-varda9

Σήμερα στις 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ανάλογη τελετή στο δημαρχείο της Ανδραβίδας για τους επιτυχόντες της περιοχής.

vraveia-foitites-varda8

vraveia-foitites-varda6


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος