FOLLOW US: facebook twitter

Βιβλιοθήκη Αμαλιάδας: Νέο Συμβούλιο και δράσεις

Ημερομηνία: 03-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Εξελέγη την Κυριακή το νέο Δ.Σ Σωματείου Παπαχριστοπουλείου

Το  νέο του Διοικητικό Συμβούλιο, εξέλεξε στην φθινοπωρινή τακτική ετήσια Γενική του Συνέλευση με την συμμετοχή όλων των μελών του, το Σωματείο Παπαχριστοπούλειου Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας που θα αναλάβει δράση από το προσεχές Δ.Σ που θα συγκροτηθεί σε σώμα.  Η Γ.Σ και οι αρχαιρεσίες πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή το πρωί στο Αναγνωστήριο της Παπαχριστοπουλείου Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας σε πολύ εγκάρδιο κλίμα και αντάλλαξαν ευχές για μια νέα εποικοδομητική περίοδο.

Για το Δ.Σ εξελέγησαν οι: Ελένη Σκάβδη, Παναγιώτης Τσάγκας, Πουλχερία Γεωργιοπούλου, Μαρία Κάππου, Βασίλης Ράλλης.

Αναληρωματικοί: Ιωάννης Δεληγιάννης, Χρήστος Παπαγεωργίου Kristo Defrim Hasa

Ελεγκτική Επιτροπή: Αθανάσιος Κρίσπης.

Στην Γ.Σ πέρα από την εκλογική διαδικασία έγινε απολογισμός δράσης του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου από την πρόεδρο Ελένη Σκάβδη, οικονομικός απολογισμός, – Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής, η έγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και τέλος έγιναν τοποθετήσεις και προτάσεις από τα μέλη για την νέα χρονιά δράσης του Σωματείου.

Πολύ σύντομα θα καταρτιστεί το πλαίσιο δράσης και θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των δημιουργικών τμημάτων και εργαστηρίων της Βιβλιοθήκης.

Η πρώτη συνάντηση για το Σχολαρχείο.

Αρχή για το Σχολαρχείο

Εν τω μεταξύ φθινοπώριασε και ήρθε η ώρα να αρχίσει τις συναντήσεις του και το Σχολαρχείο της Παπαχριστοπούλειου, συνεχίζοντας τις σχέσεις ζωής που έχουν ξεκινήσει τόσα χρόνια τώρα.

Παρέες με σπάνιες και απροσδόκητες στιγμές, μέσα στη φιλόξενη αίθουσα του Αναγνωστηρίου της Παπαχριστοπουλείου Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας.

Όπως λένε τα μέλη του «Όλες οι ηλικίες μαζί, με στόχο να αφαιρέσουμε -όσο μπορούμε- από την καθημερινότητά μας τα προβλήματα και ό,τι αρνητικό μας τυραννάει, έτσι ώστε όλοι μαζί θα μάθουμε και θα δημιουργήσουμε.»

ΣΤΟΧΟΣ στις 9 Οκτωβρίου να ξεκινήσουν οι εγγραφές και στις 16/10 να χτυπήσει το κουδούνι του ΣΧΟΛΑΡΧΕΙΟΥ.

Καλούν δε τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, να επικοινωνήσουν μαζί τους, να δηλώσουν και μέρα, ώρα, τίτλο, αλλά και ημερομηνία έναρξης που επιθυμούν για την ενότητά τους.

Τρόπος επικοινωνίας:

Τηλ. Βιβλιοθήκης: 26220 28979
Email: vivlamal@gmail.com αλλά και με προσωπικό μήνυμα[/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1507016084048-afcd892e-dcef-8″ include=”40906,40907,40908″][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot