FOLLOW US: facebook twitter

Βαμβακάρης και Μπόμπολας αποχαιρέτησαν τον ΠΑΟΒ

Ημερομηνία: 01-08-2024 | Συντάκτης:

Ο επί 4 χρόνια υπεύθυνος ακαδημιών του ΠΑΟ Βάρδας, Νίκος Βαμβακάρης και ο προπονητών των ακαδημιών, Σταύρος Μπόμπολας, που και αυτός επί μια 4ετία ήταν στους «ταύρους», δεν συνεχίζουν στο σύλλογο και αμφότεροι ευχαρίστησαν τον ΠΑΟΒ για την άψογη συνεργασία που είχαν με το σωματείο και τους παράγοντές του τα χρόνια που ήταν στην Ακαδημία του.

Η ανάρτηση του Βαμβακάρη

«Ένα πολύ ωραίο ταξίδι 4 χρόνων τελείωσε για μένα από την Ακαδημία του ΠΑΟ Βάρδας, όπου ήμουν υπεύθυνος. Ευχαριστώ πολύ όλο το Δ.Σ. του Π.Α.Ο. Βάρδας, τους Άκη Παλούμπη, Κώστα Παλούμπη, Τάκη Καλογερή, Λευτέρη Στεργιόπουλο, Βαγγέλη Περδίκη, Νίκο Γιαννίτση, καθώς και τον κ. Γιάννη Λέντζα που μου έδειξε εμπιστοσύνη να αναλάβω όλο αυτό το κομμάτι. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους 2 προπονητές της ομάδας τον κ. Σταύρο Μπόμπολα και Αντώνη Λιόση που συνεργαστήκαμε πιστεύω με γνώμονα το καλό των παιδιών. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που πιστεύω υπήρξε ένα δέσιμο όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και στους γονείς που μας τα εμπιστεύθηκαν. Τελευταία θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλα τα μέλη της ανδρικής ομάδας, από το προπονητικό team, τους παίκτες, μέχρι τους φροντιστές. Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους σας. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στο νέο Δ.Σ. που ανέλαβε την ομάδα σε αυτό το δύσκολο έργο».

Η ανάρτηση του Μπόμπολα

«Ένας ακόμη κρίκος στην επαγγελματική μου πορεία, που προστέθηκε και άφησε όμορφες ποδοσφαιρικές μα πιο πολύ ανθρώπινες στιγμές. Το λιγότερο που θα μπορούσα να εκφράσω είναι ένα τεράστιο ευχαριστώ και απεριόριστο σεβασμό σε όλους όσους υπήρξαν στην ποδοσφαιρική μου καθημερινότητα που με την βοήθεια τους αφήνω στον ΠΑΟ Βάρδας έναν μεγάλο θησαυρό γενιάς ποδοσφαιριστών (για τους άπιστους και τους αμφισβητίες η ιστορία και τα γεγονότα υπάρχουν γραμμένα) πρεσβεύοντας τις αθλητικές, ηθικές και κοινωνικές αξίες μου!

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους κ.κ. Άκη Παλούμπη, Κώστα Παλούμπη, Νίκο Βαμβακάρη, Αντώνη Λιόση, Γιάννη Λέντζα, Τάκη Καλογερή, Βαγγέλη Περδίκη, που στον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής μου (δεν είναι όλα ποδόσφαιρο) ήταν δίπλα μου όπως θα όφειλε ένας άνθρωπος προς άνθρωπο, με ήθος, ευγένεια, σεβασμό, αγάπη και καλοσύνη (ναι…υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άνθρωποι)!

Αισθάνομαι τυχερός για το γκρουπ των προπονητών, παικτών, φυσιοθεραπευτών, φροντιστών και όλων των ανθρώπων που γνώρισα σε αυτή την 4ετια!

Είμαι υπερήφανος και διπλά χαρούμενος για τους νέους και αληθινούς φίλους (υπήρξαν και αστοχίες!) που έκανα στην όμορφη πόλη της Βάρδας και ευγνώμων για όλους τους υπέροχους γονείς που με εμπιστεύτηκαν μέχρι τέλους.

Και φυσικά για το τέλος ευχαριστώ όλα αυτά τα καταπληκτικά παιδιά που όλα αυτά τα χρόνια πάλεψαν μαζί μου, πάντα δίπλα μου και ποτέ απέναντί μου. Όλα τα παιδιά μου που με έβλεπαν φίλο τους, πατέρα τους, αδερφό τους και προπονητή τους.

Εις το επανιδείν! Κύριος ήρθα κύριος φεύγω!».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot