FOLLOW US: facebook twitter

Βάζουν «τέλος» στην εγκατάλειψη του Αθλητικού Κέντρου στον Κούβελο

Ημερομηνία: 31-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”28394″ img_size=”full”][vc_column_text]Η δημοτική αρχή ξεκινά εργασίες αποκατάστασης

Ένα τέλος, στην εγκατάλειψη που παρουσιάζει το αθλητικό κέντρο του Κούβελου στον Πύργο, επιδιώκει να βάλει η δημοτική αρχή ξεκινώντας παρεμβάσεις αποκατάστασης τόσο του εξωτερικού χώρου όσο και των κτιριακών εγκαταστάσεων.

Χθες, τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη, τόσο στο κλειστό γυμναστήριο του Κούβελου, όσο στο θέατρο και τον εξωτερικό χώρο, παρακολούθησαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Μεσσαλάς, οι αντιδήμαρχοι Ανδρέας Σκαρτσιάρης, Βασίλης Σεϊντής, Λάκης Αθανασόπουλος και Σωτήρης Γεωργόπουλος καθώς και ο Δ/ντής Προγραμματισμού Άρης Φιλιππόπουλος, η Δ/ντρια Τ.Υ. Σοφία Γούργουρα, ο Τεχνικός Δ/ντής της ΔΕΥΑΠ Τάκης Βασιλόπουλος και υπάλληλοι του δήμου.

Όπως τόνισε ο κ. Μεσσαλάς, κατά την επίσκεψη τους στο χώρο του Κούβελου με τους αντιδημάρχους και τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες, διαπίστωσαν μετά λύπης, ότι ο συγκεκριμένος χώρος που προορίζονταν για χώρο Πολιτισμού και Άθλησης είναι παντελώς απαξιωμένος, παραδομένος στην αχρηστία, την εγκατάλειψη και τις καταστροφικές συνέπειες του χρόνου.

«Αποφασίστηκε η άμεση και αποτελεσματική επέμβαση των υπηρεσιών του δήμου ώστε να αποκατασταθεί ο χώρος και να παραδοθεί προς χρήση για τον σκοπό που δημιουργήθηκε. Αρχικά θα ξεκινήσουν παρεμβάσεις αποκατάστασης του εξωτερικού χώρου των γηπέδων και εν συνεχεία οι εργασίες θα επεκταθούν και στις κτιριακές εγκαταστάσεις.

Σύντομα ο χώρος που βάσει των προδιαγραφών του ενδείκνυται για πολιτιστικές εκδηλώσεις και αθλοπαιδιές θα αποκτήσει αίγλη και θα αποτελέσει πόλο έλξης των δημοτών μας.

Η αποκατάσταση και η αξιοποίηση τέτοιων περιουσιακών στοιχείων του δήμου αποτελεί προτεραιότητα της δημοτικής αρχής ώστε οι δημότες της πόλης να είναι σε θέση να ωφεληθούν από την χρήση τους».

Με τη σειρά του, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Αθανασόπουλος πρόσθεσε ότι τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσουν σε καθαρισμό και καλλωπισμό του χώρου ώστε τους καλοκαιρινούς μήνες να παρουσιάσουν κάτι όμορφο ώστε να αθλείται η νεολαία της περιοχής.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot