FOLLOW US: facebook twitter

Β΄ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ: Αίολος-Α.Ο. Κάστρου 0-1

Ημερομηνία: 18-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”57974″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο δυνατός άνεμος που σάρωνε το Ενωσιακό γήπεδο της Σπιάντζας το απόγευμα της Κυριακής, ήταν ο ρυθμιστής του δεύτερου αγώνα πλέι-άουτ Β΄ Κατηγορίας, ανάμεσα στον Αίολο και τον Α.Ο. Κάστρου. Οι φιλοξενούμενοι  με ένα γκολ του Χαλικιά στο 38΄, που έπιασε δυνατό σουτ από χτύπημα φάουλ, πήραν το παιχνίδι (0-1) και πήγαν τη διαδικασία σε τρίτο αγώνα που θα είναι και καθοριστικός, ποια ομάδα θα υποβιβαστεί στη Γ΄ τοπική. Ο ανατολικός άνεμος που έφτανε και τα 8 μποφόρ δεν άφησε να παιχτεί ποδόσφαιρο. Μοιραία ο αγώνας πήγε στη δύναμη, όπου οι Καστρινοί κυριάρχησαν. Οι παίκτες του Αιόλου παρασύρθηκαν στο ψηλό παιχνίδι και παρότι στο β΄ μέρος είχαν υπεροχή δεν την αξιοποίησαν, καθώς πότε οι αμυντικοί  του Α.Ο.Κ., πότε ο τερματοφύλακας Πανταζής «καθάριζαν». Στο 73΄ σε επίθεση του Αιόλου ο βοηθός Κεφαλούρος σημείωσε οφσάιντ, ο ρέφερι Παπαδόπουλος δεν τον είδε αρχικά και ο Αίολος πέτυχε γκολ, όμως ο βοηθός έμεινε  εκεί και ακολούθως ακυρώθηκε το γκολ εν μέσω διαμαρτυριών.

Αίολος: Ηλιόπουλος, Χριστακόπουλος (57΄ Ιμεράι), Μπεβούδας, Σκαρτσιάρης, Βαρζελιώτης, Κρόβα, Κακόγιαννος, Γκρίλλας, Μιχαλόπουλος, Παναγόπουλος, Τσάμπρας.

Α.Ο.Κ.: Ι. Πανταζής, Ασημακόπουλος, Ι. Χαραλαμπόπουλος, Π. Πανταζής, Ν.Πανταζής, Μουλάς, Αρβανίτης (85΄ Α.Β. Πολίτης), Χαλικιάς (65΄ Πανταζής), Γ. Πανταζής (75΄ Αριδάκης), Δ.Δ. Αρβανίτης, Μ. Αρβανίτης (90΄ Βαρνάς).

 

Σήμερα ο τρίτος αγώνας

Σήμερα στις 5.30μ.μ. θα διεξαχθεί στο Κάστρο το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς. Ο Α.Ο. Κάστρου θέλει τουλάχιστον ένα βαθμό για να παραμείνει στη Β΄ Κατηγορίας, ενώ ο Αίολος μόνο νίκη.

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot