FOLLOW US: facebook twitter

Α2 Κατηγορία: Γερά στο κόλπο ο Ολυμπιακός Ζαχάρως

Ημερομηνία: 04-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως πέρασε νικηφόρα από το Σκουροχώρι με 3-1 και μπήκε γερά στο κόλπο της ανόδου, καθώς πλέον ισοβαθμεί στη 2η θέση με την Α.Ε. Πηνείας.

Αμφίρροπο ήταν το παιχνίδι στο α΄ ημίχρονο με την ομάδα του Ολυμπιακού να εκμεταλλεύεται δύο αμυντικά λάθη και να παίρνει προβάδισμα στο σκορ με δύο αλλεπάλληλα γκολ του Τάκη Κόσσυφα (φωτό) στο 17΄ και 23΄, και τα δύο με ωραία εκτέλεση και πλασέ από κοντά. Η ομάδα του Σκουροχωρίου είχε προηγηθεί στο 15΄ όταν σε σέντρα του Ζ. Παναγιωτόπουλου, με εναέριο σουτ ο Σταματελάτος είχε κάνει το 1-0.

Και τρίτο γκολ από τον Κόσσυφα

Στο β΄ ημίχρονο άνοιξε το παιχνίδι του ο Λευκός Αστέρας στην προσπάθειά του να ισοφαρίσει. Ωστόσο, δεν κατάφερε τίποτα από το να δεχτεί και τρίτο γκολ στο 80΄, όταν από χτύπημα κόρνερ ο προωθημένος Φώτης Αλεξανδρόπουλος έπιασε σουτ που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, η μπάλα εξοστρακίστηκε, έφτασε στον Κόσσυφα, ο οποίος με δυνατό σουτ παραβίασε την εστία του Καμπά.

Να σημειώσουμε μια μεγάλη ευκαιρία που έχασε ο Μπιμπής στο 64΄ όταν αστόχησε από καλή θέση.

Ξεχώρισαν από το νικητή ο Κόσσυφας, ο τερματοφύλακας Αλεξανδρόπουλος, ο Φώτης Αλεξανδρόπουλος, ο Χριστόπουλος και ο Νικολόπουλος. Από το μέτριο Αστέρα, οι Τόλιας, Σέφα. Εξαιρετική η διαιτησία του Λαμπρόπουλου.

 

Λ. Αστέρας: Καμπάς, Μουγκός (46΄ Ρούντα), Παρασκευούδης, Σταματελάτος, Ξενόφος, Τόλιας, Λιαρόπουλος (83΄ Αχαμνός), Δ. Παναγιωτόπουλος, Καλομοίρης, Σέφα (46΄ λ.τρ. Μουρούτης), Ζ. Παναγιωτόπουλος.

Ολυμπιακός Ζ.: Αθ. Αλεξανδρόπουλος, Τζαμαλούκας, Χριστόπουλος, Κούνας, Φ. Αλεξανδρόπουλος, Γκούσκος, Κόσσυφας (89΄ Τζαμαλής), Κουρούβανης (65΄ Σάλλα), Νικολόπουλος, Μπιμπής, Ζωγόπουλος (80΄ Θ. Λαμπρόπουλος).

 

Α.Ε. Πηνείας -Ολυμπιακό Λαμπετίου  3-3

Ισόπαλοι 3-3 αναδείχτηκαν Α.Ε. Πηνείας και Ολυμπιακός Λαμπετίου, με το ημίχρονο να λήγει 2-1 υπέρ των ερυθρόλευκων.

 

Η βαθμολογία

(σε 2 αγώνες)

 

Ολυμπιακός Πύργου 10   5-4

ΑΕ Πηνείας 5   7-4

—————————————

Ολυμπιακός Ζαχάρως 5   4-5

Λ. Αστέρας Σκουροχωρίου 0   2-5

 

Επόμενη αγωνιστική (07/5)

Ολυμπιακός Ζ.-Ολυμπιακός Π.

Λ. Αστέρας-Α.Ε. Πηνείας


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος