FOLLOW US: facebook twitter

Α2 ΕΣΚΑΗ: Ντέρμπι στην Ήλιδα

Ημερομηνία: 25-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας υποδέχεται τον Πρ.Ηλία για μια θέση στα πλέι-οφ

Διεξάγεται σήμερα η προτελευταία αγωνιστική στην Α2 ΕΣΚΑΗ και στο κλειστό της Ήλιδας έχουμε ντέρμπι ανάμεσα στον Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας και τον Πρ. Ηλία/ΠΑΟΚ (ώρα έναρξης 8μ.μ.). Οι δυο ομάδες ερίζουν για μια θέση στην πρώτη πεντάδα που οδηγεί σε συμμετοχή στα πλέι-οφ. Ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας των Βασίλη Νιπεργιάλη-Βαγγέλη Κιούφη προέρχεται από επτά διαδοχικές νίκες και ελπίζει πλέον στα πλέι-οφ. Ο Πρ. Ηλίας βρίσκεται στην τέταρτη θέση με μία νίκη περισσότερη. Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι που αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες.

Κάλεσμα στον κόσμο

Ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας εξέδωσε ανακοίνωση, καλώντας τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα στο σημερινό κρίσιμο αγώνα: «Ο Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ σας προσκαλεί στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της κανονικής περιόδου απέναντι στον ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ / ΠΑΟΚ την ΤΕΤΑΡΤΗ 25/4 και ώρα 20.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ήλιδας.
Η ομάδα μας με ένα φοβερό δεύτερο γύρο με 9 νίκες σε 11 παιχνίδια και 7 συνεχόμενες, από την μάχη της παραμονής έφτασε να διεκδικεί την είσοδο της στα πλέι οφ ανόδου !
Αυτά τα παιδιά αξίζουν το χειροκρότημα σας και τη στήριξη σας. Σας θέλουμε όλους κοντά μας για τη νίκη που ίσως μας δώσει το εισιτήριο να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω αυτή τη χρονιά. Τετάρτη ώρα 20:00 ραντεβού στο Κλειστό».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος