FOLLOW US: facebook twitter

Α1 Dedalos Security: Στα δύσκολα Ξενοφών και Δόξα

Ημερομηνία: 23-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ψάχνουν το πρώτο τρίποντο σε Μανολάδα και Επιτάλιο αντίστοιχα

Η 2η αγωνιστική της Α1 Κατηγορίας επιφυλάσσει δύσκολες αποστολές για τον Ξενοφώντα Κρεστένων και τη Δόξα Ν.Μανολάδας. Ο Ξενοφών θα βρεθεί σήμερα στη Μανολάδα για να αντιμετωπίσει την πάντα υπολογίσιμη Προοδευτική του Μάκη Πολίτη, έχοντας και υπέρ του την παράδοση, ενώ οι «αετοί» πάνε αύριο στο Επιτάλιο για να αντιμετωπίσουν τον δυνατό φέτος Αλφειό του Αλέκου Τομαρόπουλου.

Οι γκέλες στα ματς της πρεμιέρας για Ξενοφώντα και Δόξα, τις αναγκάζουν να κυνηγήσουν μόνο τη νίκη σε Μανολάδα και Επιτάλιο αντίστοιχα, γεγονός που προϊδεάζει τη διεξαγωγή πολύ δυνατών αναμετρήσεων.

Η Νίκη Τραγανού μετά το διπλό στην Κρέστενα έχει θεωρητικά εύκολη αποστολή σήμερα απέναντι στον ΑΠΟ Κουρτεσίου, ενώ ο ισχυρός φέτος  Ενιπέας δοκιμάζεται στη δύσκολη έδρα των Μακρισίων με νωπές τις μνήμες από το πρόσφατο μεταξύ τους φιλικό που τελείωσε 4-4!

 

Δυνατά ματς σε Λεχαινά, Χάβαρι

Στα Λεχαινά, ο Ηλειακός αύριο επιζητά το πρώτο τρίποντο της σεζόν κόντρα στον ενισχυμένο φέτος Ολυμπιακό Σαβαλίων, σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Το ίδιο ψάχνει και ο Α.Ο. Χάβαρι μετά την καθαρή ήττα στα Καβάσιλα, απέναντι στη Θύελλα που δείχνει καλύτερη και πιο γεμάτη από πέρυσι. Τέλος, ο Ατρόμητος δίνει δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι, κόντρα στο νεοφώτιστο Ολυμπιακό Ζαχάρως. Αμφότερες οι ομάδες δεν θέλουν να χάσουν και αναμένεται σφιχτό ματς.

 

Το πρόγραμμα

 

Σάββατο –Ώρα 5μ.μ.

Νίκη Τραγανού –  Κουρτέσι

Προοδευτική – Ξενοφών

Μακρίσια –  Ενιπέας

 

Κυριακή-Ώρα 5μ.μ.

Αλφειός –  Δόξα Ν.Μ.

Ηλειακός Λ.– Ολυμπιακός Σαβ.

Χάβαρι  –  Θύελλα

Ατρόμητος Κ. – Ολυμπιακός  Ζ.

Εθνικός Αμπ.- Πηνεία 0-3 α.α.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot