FOLLOW US: facebook twitter

Α1 DEDALOS SECURITY: Πρεμιέρα για γερά νεύρα!

Ημερομηνία: 16-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Τα τέσσερα φαβορί για την 4άδα συγκρούονται  αύριο μεταξύ τους

Η πρεμιέρα της Α1 DEDALOS SECURITY επιφυλάσσει δυνατές συγκινήσεις. Τα τέσσερα φαβορί για την πρώτη τετράδα που οδηγεί στα πλέι-οφ, συγκρούονται μεταξύ τους αύριο Κυριακή στις 5μ.μ..

Στην Κρέστενα ο πάντα δυνατός  Ξενοφών του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου περιμένει την πανίσχυρη Νίκη Τραγανού του Θοδωρή Ανδριόπουλου,  που διαθέτει αρκετούς παίκτες Γ΄ Εθνικής καθώς ενισχύθηκε περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα.

Και στη Ν.Μανολάδα, η σκληροτράχηλη Δόξα του Γιώργου Λαγού,  με μπροστάρη το «πολυβόλο» Ανδρέα Γούρμο, υποδέχεται τον φιλόδοξο Ενιπέα του Νίκου Γκρίλλα, που θέλει να  τερματίσει ψηλά στη βαθμολογία.

Δύο ματς για γερά νεύρα που αναμένεται να προσελκύσουν πολλούς φιλάθλους και μάλιστα κορυφώνουν το ενδιαφέρον της φίλαθλης Ηλείας από την πρώτη κιόλας αγωνιστική.

 

Δύο ματς σήμερα

Από κει και πέρα, το πρωτάθλημα ξεκινάει σήμερα στις 4.30μ.μ. στο γήπεδο Σαβαλίων, με τον αγώνα ανάμεσα στον ενισχυμένο Ολυμπιακό και το νεοφώτιστο αλλά υπολογίσιμο Α.Ο. Μακρισίων. Ένα δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που είναι πιθανό να τερματίσουν στο πρώτο μισό της βαθμολογίας. Μίση ώρα αργότερα, στη Ζαχάρω ο νεοφώτιστος Ολυμπιακός που θα στηριχτεί κατά βάση στον περσινό κορμό, περιμένει την Προοδευτική, που άργησε να συσταθεί, λόγω της κωλυσιεργίας στη συγκρότηση διοίκησης.

 

Αμφίρροπος αγώνας στο Ενωσιακό

Στο υπόλοιπο αυριανό πρόγραμμα, το πιο αμφίρροπο ματς φαντάζει στο Ενωσιακό της Σπιάντζας ανάμεσα στη Θύελλα Πύργου που έχει αποκτήσει 8 ποδοσφαιριστές (οι περισσότεροι εκ των οποίων από τον Ολυμπιακό Λαμπετίου) και τον επίσης ανανεωμένο Ηλειακό, που θα στηριχτεί φέτος σε ντόπιους ποδοσφαιριστές. Στα Καβάσιλα, ο υπολογίσιμος Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει τον σκληροτράχηλο Α.Ο. Χάβαρι και τέλος η νεοφώτιστη Α.Ε. Πηνείας, υποδέχεται τον ενισχυμένο Αλφειό που έχει βάλει ψηλά τον πήχη φέτος.

 

Το πρόγραμμα

Σάββατο 16/9

Ώρα 4.30μ.μ.

Ολυμπιακός Σαβ.-Μακρίσια

Ώρα 5μ.μ.

Ολυμπιακός  Ζ.-Προοδευτική

 

Κυριακή 17/9

Ώρα 5μ.μ.

Ξενοφών-Νίκη Τραγανού

Δόξα Ν.Μ.-Ενιπέας

Α.Ε. Πηνείας-Αλφειός

Θύελλα-Ηλειακός Λ.

Ατρόμητος Κ.-Χάβαρι

Ρεπό: Κουρτέσι


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος