FOLLOW US: facebook twitter

Α1 Κατηγορία: Μεγάλη νίκη τα Σαβάλια-Τρίποντα για Ζαχάρω, Αλφειό, Αίαντα, Γούμερο

Ημερομηνία: 24-09-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ολυμπιακός Σαβαλίων κόντρα στα προγνωστικά, νίκησε 1-0 το δυνατό Ενιπέα στα Σαβάλια. Το γκολ που έκρινε τον αγώνα πέτυχε ο Νίκος Μπουγονικολός στο 65΄ με κοντινό σουτ.

Από κει και πέρα, ο Ολυμπιακός Ζαχάρως με δύο γκολ του Έλιοτ στο 70΄ και 85΄ νίκησε 2-0 τον Ηλειακό Λεχαινών.

Ο Αλφειός επικράτησε εύκολα της Πηνείας επίσης με 2-0 στο Σιμόπουλο. Τα γκολ πέτυχαν ο Καλαντζής στο 22΄ με σουτ μέσα από την περιοχή και ο Αγριδιώτης στο 50΄, που δεν λάθεψε στο τετ-α-τετ.

Ο Αίας, με τον Γιώργο Βαρουξή στον πάγκο, με γκολ του συνήθους ύποπτου Δημήτρη Παναγιωτόπουλου έκαμψε την αντίσταση του Κουρτεσίου (1-0).

Η Ολυμπιάδα Γουμέρου πέτυχε σπουδαίο διπλό στο Ενωσιακό επί της Θύελλας με 2-0. Η ομάδα του Χρήστου Αγγελόπουλου είχε δύο χαμένες ευκαιρίες στο α΄ μέρος με τον Γεωργίου και τον Καλαντζή, η Θύελλα απάντησε στις αρχές της επανάληψης με δύο καλές φάσεις από τους Αγγελόπουλο και Ρενάλντο, αλλά στο 70΄ ο Καλαντζής έγραψε το 0-1 και στο 77΄ ο Δούλος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Χάρης Αγριδιώτης (αποβλήθηκε ο Τόλιας σε αυτή τη φάση εν μέσω διαμαρτυριών της Θύελλας) διαμόρφωσε το τελικό 0-2.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος