FOLLOW US: facebook twitter

Α1 Κατηγορία: Έσχατες μάχες στα ημιτελικά

Ημερομηνία: 13-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πανηλειακός-Ξενοφών και Δόξα Ν.Μ.-Νίκη ερίζουν για τις δύο θέσεις του τελικού

Η σειρά των ημιτελικών των πλέι-οφ της Α1 Κατηγορίας  έφτασε σε τρίτο παιχνίδι και στα δύο ζευγάρια και σήμερα το απόγευμα θα ξεκαθαρίσει ποιες ομάδες θα προκριθούν στους τελικούς για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Στις 7μ.μ. στο δημοτικό στάδιο Πύργου ο Πανηλειακός υποδέχεται τον Ξενοφώντα και θέλει τουλάχιστον ένα βαθμό για να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης.

Η ομάδα των Κρεστένων χρειάζεται μόνο νίκη για να αποκλείσει τους ερυθρόλευκους του Πύργου. Οι Πυργιώτες ίσως επαναπαύτηκαν την Τετάρτη στην Κρέστενα και σήμερα μόνο εφησυχασμένοι δεν θα παρουσιαστούν. Το μάθημα λογικά το πήραν και αναμένεται να εμφανιστούν πολύ σοβαροί για να φτάσουν στους τελικούς που είναι και ο μεγάλος τους στόχος. Όπως φυσικά στόχος εξαρχής ήταν (και είναι) η άνοδος στη Γ΄ Εθνική, όπως επιτάσσει η ιστορία του συλλόγου.

Σύμμαχός τους θα είναι οι οπαδοί του Πανηλειακού που έχουν κινητοποιηθεί και θα δώσουν βροντερό «παρών» στο «Μαρακανά». Ο τεχνικός Σπύρος Αντωνόπουλος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Στάθη Μπουρνέλη.

 

Χωρίς άγχος ο Ξενοφών

Στην αντίπερα όχθη, ο Ξενοφών όρθωσε ανάστημα την Τετάρτη και με ανεβασμένη ψυχολογία θα προσπαθήσει να κλέψει την πρόκριση. Οι παίκτες του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου επιστράτευσαν το πάθος, με προεξάρχοντα τον ηγέτη τους Ντέγιαν Μιλοσέφσκι και το ίδιο θα κάνουν και σήμερα. Άγχος δεν υπάρχει και αυτό είναι αναμφισβήτητα υπέρ τους… Ο προπονητής του Ξενοφώντα δεν υπολογίζει στους απόντες εδώ και καιρό Παναγόπουλο, Τσάμπρα και Ζούλη και στους τραυματίες Αχιλλέα Ζαπάντη, Τάσο Κουτσογιαννάκη.

 

Λεπτές ισορροπίες στη Ν. Μανολάδα

Στο έτερο ζευγάρι των ημιτελικών, μεγάλη μάχη θα γίνει στις 6μ.μ. στο γήπεδο της Ν.Μανολάδας, ανάμεσα στη Δόξα και τη Νίκη Τραγανού. Οι «μελανόλευκοι»  του Γιώργου Λαγού θέλουν μόνο νίκη, ενώ οι «μπλε» του Θοδωρή Λούρμπα προκρίνονται στους τελικούς και με ισοπαλία. Οι δυο ομάδες έχουν απολύτως μοιρασμένα αποτελέσματα φέτος: από μία νίκη και δύο ισοπαλίες, γεγονός που προοιωνίζει ένα ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Η Δόξα παρά τα προβλήματα απουσιών, θα βγάλει πάθος στο παιχνίδι, όπως συνηθίζει άλλωστε. Από την άλλη, η Νίκη είναι ποιοτική ομάδα, ήρεμη και χωρίς προβλήματα από την αρχή της σεζόν και την Τετάρτη πήρε μια πεντακάθαρη νίκη, γεγονός που την οδηγεί στον… τελικό των ημιτελικών με την ψυχολογία στο ζενίθ. Νέες απουσίες για τους «αετούς» δεν υπάρχουν, με 14 ποδοσφαιριστές να απαρτίζουν εδώ και καιρό το ρόστερ. Για τη Νίκη Τραγανού, μοναδικός αμφίβολος είναι ο Σπύρος Γκρίλλας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot