FOLLOW US: facebook twitter

Α.Σ.Σ Αμαλιάδας: Μεγάλος χορηγός η CLEARNET Γιαννακόπουλος

Ημερομηνία: 01-09-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”69991″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας έκανε γνωστό πως ένας από τους μεγάλους χορηγούς της ομάδας τη νέα σεζόν είναι η CLEARNET Γιαννακόπουλος, που δραστηριοποιείται στον κλάδο του επαγγελματικού εξοπλισμού, υγιεινής αρωματισμού και εντομοαπώθησης.

Η ανακοίνωση του Α.Σ.Σ. έχει ως εξής:

«Η CLEARNET ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ δραστηριοποιείται τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην ευρύτερη περιοχή του νομού Ηλείας και Ζακύνθου ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Clearnet.

Είναι η μοναδική επιχείρηση που ξεχωρίζει στον κλάδο του επαγγελματικού εξοπλισμού, υγιεινής αρωματισμού και εντομοαπώθησης γιατί τολμά να είναι πρωτοπόρος είτε μέσω καινοτόμων προϊόντων που παρουσιάζει στην αγορά είτε μέσω εξατομικευμένων λύσεων που προσφέρει σε μια επιχείρηση μικρή και μεγάλη.

Πάνω απ’ όλα όμως σας εξασφαλίζει την αξιοπιστία και την ασφάλεια που επιθυμείτε από το συνεργάτη σας, διαθέτει την πιο ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών για την επιχείρησή σας ώστε να καλύπτει με τον ιδανικότερο τρόπο κάθε σας ανάγκη.

Μερικές από τις πιο δημοφιλείς λύσεις που προσφέρει είναι στην απολύμανση, τον καθαρισμό, την εντομοαπώθηση και τον αρωματισμό.

Είναι μάλιστα η μοναδική επιχείρηση που αντιμετωπίζει τις ανάγκες του κάθε χώρου με ξεχωριστή φροντίδα είτε μιλάμε για την είσοδο την κουζίνα ή το μπάνιο.

Επίσης βασικός στόχος είναι η αναβάθμιση και η ανάδειξη των χώρων αλλά και η ταυτόχρονη μείωση του καθημερινού τους κόστους .

Γίνεται κι εσείς μέλος της οικογένειας μας. Η Clearnet Πύργου είναι η μοναδική εταιρεία που είναι ήδη πλήρως προσανατολισμένη στο να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες που σέβονται το περιβάλλον και την βιωσιμότητα παρέχοντας προϊόντα 100 % φιλικά προς το περιβάλλον και απόλυτα ασφαλή για τον άνθρωπο .

Σας προσκαλούμε να έρθετε στον κόσμο της Clearnet ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ και να γίνεται μέλη μας !

Χαιρετισμός ΙΩΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ προέδρου της εταιρείας:

“Δεν μπορούσε να μας αφήσει ασυγκίνητους το πρότζεκτ του Α.Σ.Σ. ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ & ΑΣΤΕΡΙΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ. Αμέσως διακρίναμε το πάθος τους και το όραμα τους για τον αθλητισμό του νομού μας. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο μέσα σε ένα χρόνο 130 παιδιά από την ευρύτερη περιοχή της ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ να αθλούνται ήδη στις τάξεις τους.

Ως δυναμική καινοτόμα και ταχείας ανάπτυξης επιχείρηση η CLEARNET ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ενώνει τις δυνάμεις της στους φετινούς υψηλούς στόχους τόσο χορηγικά όσο και με την φυσική παρουσία μας. Η περιοχή της ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ άλλωστε είναι βασικός πυλώνας της ανάπτυξης της επιχείρησης μας καθώς από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα μας.

Ευχόμαστε καλή χρονιά και επίτευξη των υψηλών στόχων του Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ”».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot