FOLLOW US: facebook twitter

Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας: Κάλεσμα στον κόσμο ενόψει Πρ. Ηλία

Ημερομηνία: 24-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Διεξάγεται αύριο, Τετάρτη, η προτελευταία αγωνιστική στην Α2 ΕΣΚΑΗ και ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας που προέρχεται από επτά διαδοχικές νίκες και ελπίζει πλέον στα πλέι-οφ, φιλοξενεί τον Πρ. Ηλία/ΠΑΟΚ, που βρίσκεται στην τέταρτη θέση με μία νίκη περισσότερη. Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι στη μάχη των δύο ομάδων για τη συμμετοχή στα πλέι-οφ.

Ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας εξέδωσε ανακοίνωση, καλώντας τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα στο σημερινό κρίσιμο αγώνα: «Ο Α.Σ.Σ. ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ σας προσκαλεί στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της κανονικής περιόδου απέναντι στον ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ / ΠΑΟΚ την ΤΕΤΑΡΤΗ 25/4 και ώρα 20.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ήλιδας.
Η ομάδα μας με ένα φοβερό δεύτερο γύρο με 9 νίκες σε 11 παιχνίδια και 7 συνεχόμενες από την μάχη της παραμονής έφτασε να διεκδικεί την είσοδο της στα πλέι οφ ανόδου!
Αυτά τα παιδιά αξίζουν το χειροκρότημα σας και τη στήριξή σας. Σας θέλουμε όλους κοντά μας για τη νίκη που ίσως μας δώσει το εισιτήριο να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω αυτή τη χρονιά . Τετάρτη ώρα 20:00 ραντεβού στο Κλειστό».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος