FOLLOW US: facebook twitter

Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας: Ανανέωσαν Θεοδωρόπουλος, Δασκαλόπουλος

Ημερομηνία: 01-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”67513″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας ανακοίνωσε ότι δύο βασικά στελέχη της περσινής ομάδας με μεγάλη συνεισφορά, θα συνεχίσουν στο σύλλογο και τη νέα σεζόν. Πρόκειται για τους γκαρντ Σπύρο Θεοδωρόπουλο, Γιώργο Δασκαλόπουλο.

Η ανακοίνωση του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας

«Δυο ανανεώσεις που διατηρούν στην ομάδα ποιότητα, ταχύτητα, ενέργεια και φτάνουν κοντά στην ολοκλήρωση του ρόστερ.
Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος 22 ετών 1.80 και ο Γιώργος Δασκαλόπουλος 21 ετών 1.85 θα παραμείνουν για άλλη μια χρονιά για να τη βοηθήσουν στο μεγάλο φετινό της στόχο .

Γιώργος Δασκαλόπουλος: «Η ανανέωση της συνεργασίας ήταν φυσική συνέχεια της περσινής χρονιάς. Για άλλη μια χρονιά στην ομάδα της Αμαλιάδας με ανθρώπους που αγαπούν το άθλημα και μοναδικό στόχο την άνοδο. Εύχομαι να έχουμε υγεία και πολλή όρεξη για δουλειά. Φέτος πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση  και προσωπική και ομαδική, έτσι ώστε να φτάσουμε στο στόχο μας».

Σπύρος Θεοδωρόπουλος: «Άλλη μια χρονιά στον Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας, είμαι χαρούμενος που θα παίξω δίπλα σε φίλους, η συνεργασία μας ελπίζω να είναι καλή και αυτή την χρονιά για να μπορέσουμε να επιτύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την άνοδο. Όπως πάντα θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot