FOLLOW US: facebook twitter

Α.Σ. ΣΦΗΚΑ Αμαλιάδας: Ανακοινώθηκε ο Κιούφης

Ημερομηνία: 28-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”40424″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Α.Σ. ΣΦΗΚΑ Αμαλιάδας γνωστοποίησε τις ενέργειες που έχουν γίνει για τη συμμετοχή του στην Α2 ΕΣΚΑΗ (προπονητής ο Βαγγέλης Κιούφης), ενώ ευχαριστεί και κάποιους ανθρώπους που τον βοήθησαν να πάρει σάρκα και οστά το νέο αυτό εγχείρημα.

Η ανακοίνωση του Α.Σ. ΣΦΗΚΑ, του οποίου ηγείται, ως γνωστόν, ο Βασίλης Νιπεργιάλης, έχει ως εξής:

«Φίλες και φίλοι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε επίσημα ότι η “ΑΜΑΛΙΑΔΑ” η νέα ομάδα μπάσκετ είναι γεγονός. Η ομάδα μας θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΗ .Έδρα της θα είναι το Κλειστό Γυμναστήριο Αμαλιάδας.

Η ΑΜΑΛΙΑΔΑ έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της και έχει δώσει τους πρώτους φιλικούς αγώνες . Το πρωτάθλημα ξεκινάει την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου. Πρώτος αγώνας στο Αίγιο με τον Ήφαιστο. Προπονητής αναλαμβάνει ο Βαγγέλης Κιούφης. Η ομάδα μας αποτελείται από ερασιτέχνες αθλητές κυρίως νεαρής ηλικίας που προέρχονται εξ ολοκλήρου από τον νομό Ηλείας .

Θέλουμε σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Αμαλιάδας κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο για την άμεση ανταπόκριση του και την παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου. Επίσης τον πρώην Δήμαρχο Αμαλιάδας κ. Ιωάννη Λυμπέρη για την καθοριστική παρέμβαση του στον πρόεδρο της ΕΣΚΑΗ κ. Τάκη Τσαγκρώνη.

Σε νεότερο δελτίο Τύπου θα σας ενημερώσουμε για το ρόστερ ,το διοικητικό συμβούλιο κ τους επιχειρηματίες που μας στηρίζουν. Καλή χρόνια σε όλες τις ομάδες του νομού μας».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot