FOLLOW US: facebook twitter

Α.Π.Ο. Νίκη Τραγανού: Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Ημερομηνία: 02-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”27620″ img_size=”full”][vc_column_text]Με την ευκαιρία της λήξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017, το Διοικητικό συμβούλιο της Α.Π.Ο. Νίκης Τραγανού αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν ο καθένας με τον τρόπο του την ομάδα μας την απερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.

Ευχαριστεί ιδιαίτερα τον δήμαρχο Πηνειού κ. Καστρινό Αλέξιο, τους αρμόδιους Αντιδημάρχους τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Τραγανού κ. Νικόλαο Τσάκωνα και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου για τις διευκολύνσεις και βοήθειες προς την ομάδα μας και ιδιαίτερα για την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργούνταν στις γηπεδικές εγκαταστάσεις. Ευχαριστεί τον γιατρό κ. Δημητρόπουλο Ευάγγελο για τις υπηρεσίες του και την άμεση ανταπόκριση σε κάθε έκτακτο γεγονός που ζητήθηκε η βοήθειά του.

Ευχαριστεί τις επιχειρήσεις, βιομηχανίες και συνεταιρισμούς του Τραγανού και της ευρύτερης περιοχής, καθώς και ιδιώτες, για την οικονομική ενίσχυση και τις παροχές προς την ομάδας μας. Ευχαριστεί όλους τους συλλόγους του Τραγανού για την στήριξή τους ιδιαίτερα την οικονομική. Ιδιαίτερα ευχαριστεί τον απλό φίλαθλο της Νίκης Τραγανού για την παρουσία του στους αγώνες και εκδηλώσεις της ομάδας μας καθώς και για την αδιάκοπη οικονομική ενίσχυση τους.

Ζητάμε συγνώμη που δεν αναφερόμαστε στον καθένα προσωπικά, είναι τόσοι πολλοί όσοι βοήθησαν την ομάδα μας που είναι δύσκολο να αναφερθούν ένας, ένας ξεχωριστά. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή το τεχνικό τιμ καθώς και τους ποδοσφαιριστές μας για τις μεγάλες συγκινήσεις που μας χάρισαν όλη την χρονιά.
Η Νίκη Τραγανού είναι υπόθεση όλων μας και όλοι μαζί θα την κρατάμε πάντα ψηλά. Σας ευχαριστούμε όλους.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot