FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο. Χαβαρίου: Πενιχρή συμμετοχή στη Γ.Σ.-Παραίτηση Παπαλεωνίδα

Ημερομηνία: 13-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μόλις 5 άνθρωποι παραβρέθηκαν στη Γ.Σ. του Α.Ο. Χαβαρίου, όλοι από το νυν διοικητικό σχήμα και αυτό έφερε απογοητευση στις τάξεις της ομαδας αλλά και την παραίτηση του προέδρου Κώστα Παπαλωνιδα, ο οποίος δήλωσε τα εξής:

«Είναι η δεύτερη Γενική Συνέλευση στην οποία δεν έχουμε απαρτία. Και όχι απλά δεν έχουμε απαρτία, αλλά και μόλις και μετά βίας πέντε άτομα συγκεντρώθηκαν. Τα ίδια πέντε άτομα τα οποία ήταν όλη τη χρονιά κοντά στην ομάδα και τα οποία ευχαριστώ. Η απόφασή μου είναι να αποχωρήσω, διότι δεν γίνεται υπό αυτές τις συνθήκες να συνεχίσω άλλο. Ολόκληρη τη σεζόν είχαμε υποσχέσεις από πρόσωπα και συλλόγους για βοήθεια, αλλά αυτό δεν έγινε. Μόνοι μας τρέχαμε και είναι ενδεικτικό ότι σε μόλις δυο-τρία παιχνίδια καλύψαμε από τα εισιτήρια τα έξοδα της διαιτησίας. Σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια μπαίναμε μέσα. Είναι ανεπίτρεπτο από ένα μεγάλο χωριό όπως το Χάβαρι, να μην μπορεί να βγάλει ούτε τα έξοδα της διαιτησίας.

Θα συμμετάσχω στη Γενική Συνέλευση ως απλό μέλος».Η επόμενη και τελευταία γενική συνέλευση έχει πριστει για την ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 στο Κοινοτικό Γραφείο Χαβαρίου και 20:30.Σε περίπτωση μη απαρτίας η ομάδα θα οδηγηθεί στο Πρωτοδικείο.Πρέπει όλοι μας να παρευρεθούμε εκεί όσοι αγαπάμε την ομάδα είναι κρίμα να διαλυθεί!!!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος