FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο. Χαβαρίου: Αποφασισμένος να παλέψει

Ημερομηνία: 25-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Α.Ο. Χαβαρίου δεν αξιοποίησε το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε στο 23΄ του αγώνα στον Αμπελόκαμπο, έχασε δύο τετ-α-τετ στο β΄ μέρος με τους Σταυρούλια, Μπατζακόπουλο και αρκέστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας, που δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο την απευθείας παραμονή. Η ομάδα του Λύσανδρου Τζαβάρα υποδέχεται την Κυριακή τον αδιάφορο Ενιπέα, αλλά δεν κρατά την τύχη στα χέρια της.

Πέρα από δική της νίκη, θέλει δύο γκέλες των γηπεδούχων σε τρία ματς, Εθνικός-Νίκη, Σαβάλια-Βαρθολομιό και Θύελλα-Ξενοφών, κάτι που είναι πολύ δύσκολο, εφόσον Τραγανό και Ξενοφών είναι αδιάφοροι βαθμολογικά.

Οι μελανόλευκοι πάντως είναι εξοικειωμένοι πολλά χρόνια τώρα σε τέτοιου είδους καταστάσεις, δεν αποτελεί κάτι πρωτόγνωρο γι’ αυτούς και θα επιστρατεύσουν τη μαχητικότητα που τους διακρίνει τόσο την τελευταία αγωνιστική όσο και στα μπαράζ (αν παίξουν τελικά σε αυτά) και ό,τι βγει. Προβλήματα τραυματισμών ενόψει του αγώνα με τον Ενιπέα δεν υπάρχουν και οι 14 παίκτες που έχουν απομείνει στο ρόστερ, είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot