FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο. Πανηλειακός: «Διονύση σε περιμένουμε»

Ημερομηνία: 10-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός εξέδωσε ανακοίνωση, ευχαριστώντας όλους όσοι βοήθησαν από την πρώτη στιγμή τον Διονύση Πλαστουργό, τους γιατρούς αλλά και τον κόσμο που στηρίζει τον ερυθρόλευκο ποδοσφαιριστή, ενώ καταλήγει πως όλοι στην ομάδα τον περιμένουν να επιστρέψει.

Η ανακοίνωση του Πανηλειακού
«Η εγχείρηση που υπεβλήθη ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Διονύσης Πλαστουργός ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Ο Α.Ο. Πανηλειακός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστεί τον γιατρό της ομάδας Νίκο Τερζόπουλο, τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας Νίκο Άγριο, τον μασέρ της ομάδας Αλέκο Μπρή, τον γιατρό Βαγγέλη Δημητρόπουλο που έτρεξε από την πρώτη στιγμή να βοηθήσει.

Το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου Πύργου και τον διοικητή Κώστα Διαμαντόπουλο, την κλινική Ιπποκράτης και τον κύριο Κωνσταντινίδη για την άμεση μεταφορά ,τον διοικητή του ΕΚΑΒ κύριο Μπαράκο για το ενδιαφέρον του και την στήριξη του κάθε λεπτό, το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου του Ρίο και τον Επίκουρο Καθηγητή της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Πατρών κύριο Γκλιάτη Ιωάννη που πραγματοποίησε την δύσκολη αυτή επέμβαση.

Ακόμα θα ήταν μεγάλη μας παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε όλους εσάς που δείξατε από την πρώτη στιγμή τεράστιο ενδιαφέρον για την υγεία του Διονύση.
Η αγάπη σας στήριξη του!
Διονύση η αντίστροφη μέτρηση για να πατήσεις χορτάρι ξεκίνησε…

Οι συμπαίκτες σου, το προπονητικό team, οι φίλαθλοι και η διοίκηση της ομάδας σε περιμένουμε».

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot