FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο. Ξενοφών: Επιστροφή Μιλοσέσκι-Δεύτερη μεταγραφή ο Λιαρόπουλος

Ημερομηνία: 08-08-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Ντέγιαν Μιλοσέσκι ύστερα από ένα… διάλειμμα ενός έτους στον Πανηλειακό, επιστρέφει στον αγαπημένο του Α.Ο. Ξενοφών, στον οποίο έζησε μεγάλες στιγμές για 7,5 χρόνια. Ο Ντέκι θα έχει τη θέση του τεχνικού διευθυντή και θα είναι στο πλευρό του προπονητή Σταύρου Μεντή και φυσικά της Διοίκησης. Ο 41χρονος πλέον Μιλοσέσκι, είχε έρθει στον Ξενοφώντα τον Γενάρη του 2016 ως παίκτης και τη σεζόν 2018-2019, την πρώτη του χρονιά ως παίκτης-προπονητής στον Α.Ο.Ξ., πανηγύρισε το τρεμπλ (Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Σούπερ Καπ). Πέρυσι, στα τέλη Ιουλίου είχε αποχωρήσει από την ομάδα της Κρέστενας, η οποία τον είχε ευχαριστήσει θερμά μέσω ανακοίνωσης για την μεγάλη προσφορά του στην ομάδα και ο Ντέγιαν μεταπήδησε στον Πανηλειακό, όπου ήταν παίκτης-προπονητής.

Ο Ντέγιαν επιστρέφει πλέον στον Ξενοφώντα και με τις γνώσεις, τις ικανότητες και την εμπειρία του θα βοηθήσει τη νέα σεζόν τον Α.Ο.Ξ. να φτιάξει μια καλή ομάδα και να είναι ανταγωνιστικός στο νέο δύσκολο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.

Πήρε Λιαρόπουλο

Ο Τάσος Λιαρόπουλος είναι η δεύτερη μεταγραφή του Α.Ο. Ξενοφών μετά τον Φώτη Φωτόπουλο. Ο 24χρονος ακραίος μέσος την περασμένη σεζόν έπαιξε στον Πήγασο Πρασίνου, όπου είχε 19 συμμετοχές κι 1 γκολ. Πιο πριν ήταν τρία χρόνια στον Αλφειό Επιταλίου και τέσσερα χρόνια στον Λ. Αστέρα Σκουροχωρίου.

Ο Ξενοφών θα προχωρήσει και σε άλλες μεταγραφές τις επόμενες μέρες, όντας σε προχωρημένες επαφές με αρκετούς παίκτες και πιθανότατα στις 17 Αυγούστου θα ξεκινήσει την προετοιμασία του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot