FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο.Λ.Μ.Ο.: 1ος Αγώνας Motocross Πρωταθλήματος Ν. Ελλάδος

Ημερομηνία: 29-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η ώρα του πολυπληθέστατου και ανταγωνιστικότατου Πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδος φτάνει. Η Α.Ο.Λ.Μ.Ο για άλλη μια φορά συμμετέχει δυναμικά στον θεσμό με την πραγματοποίηση του πρώτου αγώνα, την προσεχή Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου.

Θέλοντας και εμείς με την σειρά μας να τιμήσουμε και να βοηθήσουμε την τεράστια και πολύμηνη προσπάθεια του συναθλητή μας Στέργιου Κατσογρεσάκη επιλέξαμε την φωτογραφία του για την φετινή μας αφίσα. Αυτός ο αγώνα είναι μια ευκαιρία να αποδειχτεί η δυναμική της «οικογένειας» του Ελληνικού Motocross.

Γι’ αυτό και το Α.Σ. Α.Ο.Λ.Μ.Ο. έχει αποφασίσει μέρος των εσόδων από τον συγκεκριμένο αγώνα να διατεθεί για την αποκατάσταση του Στέργιου. Καλούμε όλους του αθλητές και φίλους του Motocross να βοηθήσει και να στηρίξει αυτή την προσπάθεια είτε με την συμμετοχή του στον αγώνα είτε με την οικονομική του ενίσχυση.

Γι’ αυτόν τον σκοπό στην γραμματεία του αγώνα θα υπάρχει ένα κυτίο μέσα στο οποίο θα τοποθετούνται τα χρήματα όπου μετά το πέρας του αγώνα θα προωθηθούν στην οικογένεια του Στέργιου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος