FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο.Λ.Μ.Ο.: Πρωταγωνιστές οι Κοντολέτας, Σωτηρόπουλος, Βερράρος

Ημερομηνία: 04-09-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”70166″ img_size=”full”][vc_column_text]Με πλούσιο θέαμα και μεγάλες μάχες σε όλες τις κατηγορίες από τους 89 συμμετέχοντες αθλητές πραγματοποιήθηκε από το Α.Σ. Α.Ο.Λ.Μ.Ο. ο 1ος Αγώνας Motocross του Πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδας 2018 στην πίστα του Πλατάνου Αρχαίας Ολυμπίας , ανταμείβοντας τους παραβρισκόμενους θεατές!

Για την Α.Ο.Λ.Μ.Ο. πρωταγωνίστησαν ο Δημήτρης Κοντολέτας (92) με την 2η θέση στην κατηγορία EXPERT, ο Νίκος Σωτηρόπουλος (1) με την άνετη 1η θέση στην κατηγορία ΟΡΕΝ και με τον Νίκο Βερράρο (164) με την 3η θέση επίσης στην κατηγορία OPEN.

Το Α.Σ. Α.Ο.Λ.Μ.Ο. θέλει να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές που μας έδειξαν εμπιστοσύνη  και μας στήριξαν με την συμμετοχή τους.

Ευχαριστεί θερμά το Α.Σ. Α.Λ.Μ.Α. Μεγαλόπολης και το Α.Σ. ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. για την πολύτιμη βοήθεια και συνεργασία, την Εθελοντική Οργάνωση  Σαμαρείτες Αμαλιάδας καθώς και τους ιατρούς του αγώνα.

Ευχαριστεί τους κριτές και όλους του ανθρώπους που συνέβαλαν με την εθελοντική τους προσφορά για την διεκπεραίωση του αγώνα.

Αξιοσημείωτη  ήταν η στήριξη κυρίως του προέδρου της Τ.Κ. Πλατάνου κ. Γιώργου Φράγκου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Τοπική Αυτοδιοίκηση του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και ιδιαίτερα τον κ. Χρυσανθακόπουλο Αντώνιο, της Π.Ε. Ενότητα Ηλείας και τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας κ. Γεώργιο Γεωργιόπουλο αλλά και της εμπορική τοπική  κοινωνία τόσο της Αρχαίας Ολυμπίας, όσο και της ευρύτερης περιοχής του Πύργου καθώς και το σύνολο των καταστημάτων άμεσα εμπλεκόμενων με τον χώρο της μοτοσυκλέτας (Μoto Κουρούκλης, Moto Παρράς, Moto Κοντοβουνήσιος, Μoto Νεοφώτιστος, Μoto Καρράς κ.λ.π.) και τους ευχαριστεί  θερμά.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot