FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο. Αρίων Αμαλιάδας: Διδάσκει κολύμβηση

Ημερομηνία: 15-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”39285″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο ΑΡΙΩΝ δραστηριοποιείται από το 2013 στο κολυμβητήριο Αμαλιάδας. Σε σύντομο χρονικό διάστημα συνεργαζόμενος με προπονητές αποφοίτους πανεπιστημίου, λειτούργησε όλα τα τμήματα που διεξάγονται στη μικρή και μεγάλη πισίνα.

Εκμάθηση αρχαρίων και baby swimming στην μικρή πισίνα, εκμάθηση αρχαρίων για μεγαλύτερες ηλικίες στην μεγάλη πισίνα, εκμάθηση ενηλίκων, αποκατάσταση τραυματισμών, προετοιμασία υποψηφίων ΤΕΦΑΑ & στρατιωτικών σχολών και πρωτοπορώντας εφάρμοσε το  Aqua Aerobic και το Cross Swim.

Από το 2014 άρχισε να συμμετέχει στις διοργανώσεις της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας δημιουργώντας σύντομα την προαγωνιστική του ομάδα και μετά από δυο χρόνια πρωταγωνιστεί στην περιφέρεια ανταγωνιζόμενος σωματεία με πολύχρονη παρουσία και ιστορία στο άθλημα.

Οι μεγαλύτερες επιτυχίες ήρθαν το 2015 και το 2016 όπου οι αθλητές του ΑΡΙΩΝΑ πέτυχαν μεγάλες επιδόσεις κατακτώντας αυτή την περίοδο πάνω από 140 μετάλλια. Οι επιτυχίες συνεχίστηκαν και την κολυμβητική περίοδο 2016-17 με συνολικό απολογισμό 85 μεταλλίων.

Για πρώτη χρονιά συμμετέχοντας σε αγωνιστικές κατηγορίες, η ομάδα που εκπροσωπεί την Αμαλιάδα και όλο το Νομό Ηλείας, κατάφερε προκρίσεις ορίων σε 11 αγωνίσματα στους τελικούς των Πανελληνίων Αγώνων.

Αθλητές του ΑΡΙΩΝΑ αγωνίστηκαν στους χειμερινούς και θερινούς Πανελλήνιους Αγώνες κατηγοριών, καθώς και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα προαγωνιστικών 9-12 ετών.

Θέσεις Κατάταξης όπως 4ης, 5ης, 7ης, 8ης, 11ης &13ης στην Ελλάδα αποδεικνύουν πόσο σοβαρή προσπάθεια γίνεται, η οποία σε συνδυασμό με την επιστημονική κατάρτιση των προπονητών φέρνει πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα.

Οι προπονητές που συνθέτουν το προπονητικό team την φετινή περίοδο είναι: Γιάννης Βυθούλκας απόφοιτος πανεπιστημίου με πολύχρονη προπονητική πείρα και μεγάλες διακρίσεις με τους αθλητές του ΑΡΙΩΝΑ σε Πανελλήνιο επίπεδο. Ελισάβετ Πλιατσικούρη απόφοιτη πανεπιστημίου με ειδικότητα κολύμβησης, έχει προϋπηρεσία  στο Ν.Ο. Πύργου και υπήρξε αθλήτρια του ίδιου σωματείου με μεγάλες επιτυχίες σε Πανελλήνιο επίπεδο- κατακτήσεις μεταλλίων και συμμετοχές με την Εθνική Ομάδα.

Σοφία Μαλεβίτη απόφοιτη πανεπιστημίου υπεύθυνη στα τμήματα ανάπτυξης της μεγάλης πισίνας με πολύχρονη προϋπηρεσία στα κολυμβητήρια.  Νονη Παχή απόφοιτη πανεπιστημίου υπεύθυνη μικρής πισίνας ηλικίας από 3,5 ετών και άνω, εξειδικευμένη στη προσέγγιση μικρών ηλικιών.

Βικτώρια Καπελετιώτη απόφοιτη πανεπιστημίου, προπονήτρια με μεγάλη πείρα, υπήρξε αθλήτρια του Κοροίβου Αμαλιάδας με πανελλήνιες επιτυχίες και διδάσκει στην μικρή πισίνα, καθώς είναι και υπεύθυνη του Aqua Aerobic και του Cross Swim.

Μετά από επικοινωνία με τον «ΗΛΕΙΟ» ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι η προετοιμασία για την έναρξη λειτουργίας του κολυμβητηρίου βρίσκεται σε τελικό στάδιο.

Με νέα ανακοίνωση θα ορισθούν οι ακριβείς ημερομηνίες ώστε αρχές της ερχόμενης εβδομάδας να αρχίσουν οι εγγραφές και στην συνέχεια τα μαθήματα και οι προπονήσεις των αγωνιστικών ομάδων.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6983940914-6979846941.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot